2777
2789

دوستان من عقدم و یک ماه دیگه تولد همسرمه، اولین تولدشه که با همیم و میخوام سوپرایزش کنم، لطفا بهم کمک کنید و اینکه واسش نمیدونم چی کادو بخرم... خیلی خیلی ممنون میشم اگر کمکم کنییییید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی که نداره و لازمش داره رو بخر. اگه میخواین دو نفره باشین ببرش ی رستورانی، کافه‌ای از قبل هم ی کیک بخر و بده اونجا و بگو بیارن براتون.

حالا من خودم اهل این قرتی بازی‌ها نیستم😂😂 

ببینم چقدر میخوای هزینه کنی؟ تنها میخوای تولد بگیری یا با جمع؟؟. روابطت با خانواده همسرت چطوریاست؟

میخوام تنها باشیم... رابطم خوبه با خانواده همسرم، قیمتش مهم نیست برام فقط یچیز باشه که خیلی خوشش بیاد

دسبند چرم بخر روشم با طلا بده اسم تورو یا خودشو بنویسن اینم کادوی جالبیه 

مشکلم دقیقا اینه چند هفته پیش واسش اینترنتی ساعت و کیف پول ست چرم سفارش دادم و اسم خودشو روش با نقره حکاکی کردن... 

والا باید ببینی از چی خوشش میاد مثلا همسر من هر سال بهش ساعت بدم بازم دوست داره،،، ادکلن،، ریش تراش،،، کتونی مارک دار،، اهل طلا اگه هست یه زنجیر طلا ،،، همسر من اهل انگشتر سنگه من براش مدلی که دوست داشت خریدم خیلی خوشحال شد

سورپرایز هم میتونه یه جشن دونفره تو رستوران برید 

یا با خانوادش هماهنگ کنید تو خونشون سورپرایز کنیدش چون واسه خانواده شوهرتون هم ارج و قرب پیدا میکنین

همه چیز داره... بدجور درمونده شدم

هدفون بلوتوث دار

ساعت هوشمند

دستبند چرم با پلاک طلا یا نقره

ست کیف چرم

کت شلوار اگه تیپش رسمیه

ادکلن 

طوطی مثلا نامزد من عاشق طوطیه 

باید ببینی شوهرت به چی علاقه داره

وزن اولیه ۷۷/۵۰۰ 😣   وزن الان ۷۳/۵۰۰😊  وزن هدف ۵۹🤗