2777
2789
عنوان

اضطراب جدایی

273 بازدید | 12 پست

پسر 15 ماهه من خیلی با همه گرم و صمیمی ارتباط برقرار می کنه خیلی کم پیش میاد تمایل به بغل کسی رفتن نشون نده این خیلی فکرم مشغول کرده چون معمولا بچه ها اضطراب جدایی دارن ولی پسر من نداره من و شوهرمو خوب میشناسه ولی زود با بقیه گرم میگیره 

من کاپوچینو قدیمی ام کاربری با تاریخ عضویت 1391/07/25 رمز عبور فراموش کردم با کاربری جدید برگشتم به آغوش نی نی سایت😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل شوهر من لوسه ...مادرشوهرم راجبه بچگیش که حرف میزنه عین پسر شما بود اخلاقش الان همش باید بش بگم مواظب روابطط با دیگران باش ازبس زود میجوشه باهمه  به هییییچ چیز هم وابستگی نداره چطوری به من علاقه مند شد

خدایا شکرت 

راستش  جدیدا در مورد اوتیسم مطلب خوندم نگران شدم یکی از مواردش نداشتن اضطراب جدایی بود

من کاپوچینو قدیمی ام کاربری با تاریخ عضویت 1391/07/25 رمز عبور فراموش کردم با کاربری جدید برگشتم به آغوش نی نی سایت😁
راستی جدیدا در مورد اوتیسم مطلب خودم نگران شدم یکی از مواردش نداشتن اضطراب جدایی بود

یه جاهم گفته بودن علاقه به چرخیدن لباسشدیی دادن پسر شما هم اینجوریه؟ پسر من از اول تا اخرش میره میشینه جلو ماشین لباسشویی منم نگران شدم

مرا هزار امید هست...و هر هزار امید تویی...
راستش  جدیدا در مورد اوتیسم مطلب خوندم نگران شدم یکی از مواردش نداشتن اضطراب جدایی بود

عزيزم من تايپيكاي قبليتو خوندم

هيچ كدوم از موارد ديگه رو نداره الكي رو بچه عيب نذار عزيز دلم.

پسر دايي نامزدم اتيسمه نزديك ٥سالشه فقط مامان بابا ميگه تازگيا

مهربونا واسم دعا ميكنيد دخترم سالم و صالح و باهوش و زيبا باشه😍😍😍😍 خدا انشاالله دامن همه منتظرا رو سبز كنه❤️❤️❤️
عزيزم من تايپيكاي قبليتو خوندم هيچ كدوم از موارد ديگه رو نداره الكي رو بچه عيب نذار عزيز دلم. پسر ...

همش نگرانم، عزیزم از کجا متوجه شدن اوتیسم هست؟ 

همش نگرانم، عزیزم از کجا متوجه شدن اوتیسم هست؟ 

خودشون نگفتن ولي همه ميدونن چون رفتاراش مثل بقيه بچه ها نيست. 

ولي اگه بخواي ميتونم رفتاراشو بهت بگم

مهربونا واسم دعا ميكنيد دخترم سالم و صالح و باهوش و زيبا باشه😍😍😍😍 خدا انشاالله دامن همه منتظرا رو سبز كنه❤️❤️❤️

عزيزم حرف نميزد تا همين ٦ماه پيش هيچ حرفي نميزد.'

همش ميچرخيد. يه سري بازي تو گوشي مامانش بود مدام همونا رو بازي ميكرد. به جز ٢،٣نفر هيچ كسو نميشناخت. صداش ميكرديم جواب نميداد انگار كه نميشنيد..

كلا تو اين دنيا نبود انگار و توي يه دنياي ديگه بود.

بعد از عيد تازه از پوشك گرفتنش. 

ولي خدا رو ١٠٠٠٠بار شكر تو مدت خيلي كوتاهي خيييلي بهتر شده فكر ميكنم كلاس ميبرنش