2777
2789
یعنی زالو رو میندازن تو بیضه 😨

هم کشاله ران 

هم بیضه

شنیدم خیلی هم درد داره

چندتا سوال دارم از کسایی ک تجربه دارن

ولی انگار کسی نیست

یا رب نظر تو برنگردد...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هم کشاله ران  هم بیضه شنیدم خیلی هم درد داره چندتا سوال دارم از کسایی ک تجربه دارن ولی انگا ...

وااای تصورشم سخته اخه کمتر مردی تن به این کار میده عمل کنن فکر کنم راحتتره

♥️👨‍👩‍👦‍👦🙏
وااای تصورشم سخته اخه کمتر مردی تن به این کار میده عمل کنن فکر کنم راحتتره

شوهرمن برعکسه بخدا😢😢

میگه عمل نمیکنم.چون شنیده احتمال برگشتش هست

میخاد بره زالو درمانی .ک تو شهر خودمونم نیست.باید یه ساعت رانندگی کنه.

میخواستم بپرسم بعد زالو میشه رانندگی کرد

یا رب نظر تو برنگردد...
هم کشاله ران  هم بیضه شنیدم خیلی هم درد داره چندتا سوال دارم از کسایی ک تجربه دارن ولی انگا ...

😯😯 

چه کاریه خب !! بره عمل کنه نیاز نیست درد بکشه  مطمئن ترم هست 

حتی دستگاه پرس فولاد هم نمیتونه به اندازه ی حرف زور فشار بیاره به آدم .... 
شوهرمن برعکسه بخدا😢😢 میگه عمل نمیکنم.چون شنیده احتمال برگشتش هست میخاد بره زالو درمانی .ک تو شهر ...

بیضه رو نمیدونم ولی اینجور که شنیدم و دیدم بعد از زالودرمانی از همون جایی که زالو بوده خون میاد که البته فکر کنم پد یا یه همچین چیزایی میذارن اونجا که لباس ها رو خراب نکنه

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50
شوهرمن برعکسه بخدا😢😢 میگه عمل نمیکنم.چون شنیده احتمال برگشتش هست میخاد بره زالو درمانی .ک تو شهر ...

ازون مرکزی که میخوان برن زنگ بزنید بپرسین

ایشالا همه چی خوب پیش میره زود مامان میشی

♥️👨‍👩‍👦‍👦🙏
ازون مرکزی که میخوان برن زنگ بزنید بپرسین ایشالا همه چی خوب پیش میره زود مامان میشی

فدات بشم مهربونم

یه دختر 16ماهه دارم

فعلا بچه نمیخاستم.ولی شوهرم میترسه دیگه نشه میگه میرم درمان میکنم باید دومیو زود بیاریم😳😳

یا رب نظر تو برنگردد...
من پسرم دو سالش بود حامله شدم خیلی سخته پشت هم 

من ک زیر بار نمیرم.مخصوصا ک دخترم خیییلللییی اذیتم کرده

ولی از اونورم بیماریش رو ب پیشرفته.دکتر گفت اگه دیر درمانو شروع کنی امکان داره صفر بشی

یا رب نظر تو برنگردد...
بیضه رو نمیدونم ولی اینجور که شنیدم و دیدم بعد از زالودرمانی از همون جایی که زالو بوده خون میاد که ا ...

یعنی خونریزیش دراون حدی نیست ک ضعف کنه یا نتونه رانندگی کنه.آخه کسی نیست همراهش بره.خودمم با بچه سختمه.نگرانم

یا رب نظر تو برنگردد...
من ک زیر بار نمیرم.مخصوصا ک دخترم خیییلللییی اذیتم کرده ولی از اونورم بیماریش رو ب پیشرفته.دکتر گفت ...

مال من ناخواسته شد ولی الان راضیم با اینکه سخته شما هم توکل به خدا ایشالا یه نی نی اروم و خوب نصیبت بشه واسه من بزنم به تخته دومی تا الان ارومتر از اولیه ولی پسر بزرگم‌ماشالاااا شیطون شده حسابی

♥️👨‍👩‍👦‍👦🙏
مال من ناخواسته شد ولی الان راضیم با اینکه سخته شما هم توکل به خدا ایشالا یه نی نی اروم و خوب نصیبت ...

خدا حفظشون کنه عزیزم❤❤

زیر سایه پدرومادر باشن

انشالله برا منم هرچی صلاحه پیش بیاد

یا رب نظر تو برنگردد...