2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ن خواهر دارم ن دوست .دوستامووقتی ازدواج کردم گذاشتم کنار .ولی بی خواهری خیلی بده خیلی دوس داشتم ...

منم ارزو که که هیچ وقت بهش نمیزسم حتی دختر هم ندارن 

دنیای مجازی یعنی تنهایی دسته جمعی ؛

ای وا خدا مرگم بده، مگه شما رو از چین وارد کردن که همه تک فرزندید؟ هاهاهاه؟!؟!؟ 

البیته ببخشید اول با دنده سن بالا اومدم هخهخهخهحهخه

تنهایی واسه خدا خوبه ، انسان موجودی اجتماعیه و زیاد نمی تونه تنها زندگی کنه و اگه مجبور شه تاثیرات روحی و روانی (تقریبا ماندگار) روش میزاره

یا میچاپنت یا میفتن پای شوهرت یا حرف میبرنو میارن دردسر درست میکنن یا حسودن چشمت میزنن

وای دقیقا درست میگی

ادم با کسی ارتباط نداشته باشه بهتره تا همش اعصاب خوردی حرفا و رفتارهاشونو داشته باشه

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
ای وا خدا مرگم بده، مگه شما رو از چین وارد کردن که همه تک فرزندید؟ هاهاهاه؟!؟!؟  البیته ببخشید ...

نه عزیزم همه تو همین کشوریم

هر کسی یه شرایطی داره دیگه

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
منم ارزو که که هیچ وقت بهش نمیزسم حتی دختر هم ندارن 

ایشالا خدا ب ماها ک خواهر نداریم دخترحتما بده .منکه انقد پیله مامانم بودم تا حامله شد پارسال دنیا اومد پسر بود.بازم خواهر نشد

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 
خواهرای مامانم رو میبینم از خواهر متنفر میشم

تو همه چیز خوب و بد هست عزیزم .اگه اینطوری بود ک باید بخاطر بعضیا از خیلی کسای دیگه هم بدمون میومد

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم