2777
2789
چند سالته? تفاوت سنیتون چند? من خدا بهم پسر داده 

من ۲۱ مامانم ۴۰ سالشه عزیزم .خودمم ک بچه ندارم هنوز .ایشالا خدا برات ببخشه گل پسرو

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 
ایشالا خدا ب ماها ک خواهر نداریم دخترحتما بده .منکه انقد پیله مامانم بودم تا حامله شد پارسال دنیا او ...

اخی من که دوتا بچه دارم دیگه امیدی نیس 😣😣😣

دنیای مجازی یعنی تنهایی دسته جمعی ؛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ن خواهر دارم نه دوست نه جاری ن خواهر شوهر همسر دوستای شوهرم هم همش دنبال این بودن بیان بخورن و ب ...

منم با هرکی دوست میشم براش عین خواهر میشم و تو رفاقت خیلی معرفت میزارم ولی دیگران انگار فقط میخواد استفادشونو ببرن باز به وقتش هیچی دورت نیس 

اخی من که دوتا بچه دارم دیگه امیدی نیس 😣😣😣

چرا امیدی نباشه خودت نمیخوای

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 
ای وا خدا مرگم بده، مگه شما رو از چین وارد کردن که همه تک فرزندید؟ هاهاهاه؟!؟!؟  البیته ببخشید ...

منم تک فرزند نیستم خواهر ندارم . از چین هم وارد نکردن تولید ملی هستیم هاهاهاه 

دیگه کشش بچه سوم و ندارم . 

من هم استارتش بخوره شیر ب شیر میارم 😆😆😆😆.خیلی بچه دوس داریم دوتامون

عزیزم دور از جون گودزیلاهای الان استارت و قورت میدن دیگه  😂😂😂

😆😆😆😆