2777
2789
عنوان

منو شام

2074 بازدید | 21 پست

سلام دوستان میخوام خانواده خودم و همسرم و برای شام دعوت کنم .میخوام ساده برگزار کنم .تصمیم دارم زرشک پلو با مرغ بدم و سالاد و ژله.میخوام یه غذای دیگه هم کنارش باشه شما چه پیشنهادی دارید؟ترجیحا خورشتی نباشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کشک بدمجونم خیلی راحته من بادمجوناشو از وسط نصف میکنم با شعله خیلی کم میزارم سرخ و بخار پز میشه بعد راحت له میکنمو کشو پیاز داغو سیر میزنم با گردو روشم کم گوشت چرخی سرخ یکنم با زعفرون و نعناع داغ

چه غصه باشه چه شادی 0000 این نیز بگذرد   
والا منکه سوپ و تو تمام فصلا دوست دارم اما اگه میخای غذای خنک باشه سالاد ماکارونی یا سالاد الویه بزا ...

بهمن تولدش بود سالاد الویه دادم دیگه نمیخوام درست کنم

دستورشو بده ما هم یاد بگیریم

مایع اش رو مثل مایع ماکارونی درست می کنید (بدون قارچ و فلفل دلمه) می ذارید کنار.

خمیرهای یوفکا رو مثلثی برش میزنید دور یک نِی یا سیخ چوبی میپیچید (مثل خودکار میشه) و اینا رو هم تو روغن سرخ می کنید می ذارید کنار. ماست و بادمجان کبابی هم تهیه میکنید (من آماده شو خریدم مارک کاله) حالا یه ظرف بر میدارید یک لایه مواد گوشتی یک لایه ماست و بادمجان همینطور تا آخر و دور تا دورشو از اون یوفکاهای سرخ شده میچینید. بعدشم یه روغن داغ می کنید و زیرشو خاموش میکنید و 1 ق غ فلفل قرمز میریزید توش و بلافاصله اونو می ریزید روی لایه آخر (این مرحله دلبخواهیه)  واقعا عالی بود هم خودم دوست داشتم هم مهمونا. 

(لینک کمکی: http://www.dalya.ir/video/کوزالاک-مانتی-kozalak-mantı)

خدایا عزیزانم رو درپناه خودت حفظ کن🤲