مایع اش رو مثل مایع ماکارونی درست می کنید (بدون قارچ و فلفل دلمه) می ذارید کنار.
خمیرهای یوفکا رو مثلثی برش میزنید دور یک نِی یا سیخ چوبی میپیچید (مثل خودکار میشه) و اینا رو هم تو روغن سرخ می کنید می ذارید کنار. ماست و بادمجان کبابی هم تهیه میکنید (من آماده شو خریدم مارک کاله) حالا یه ظرف بر میدارید یک لایه مواد گوشتی یک لایه ماست و بادمجان همینطور تا آخر و دور تا دورشو از اون یوفکاهای سرخ شده میچینید. بعدشم یه روغن داغ می کنید و زیرشو خاموش میکنید و 1 ق غ فلفل قرمز میریزید توش و بلافاصله اونو می ریزید روی لایه آخر (این مرحله دلبخواهیه) واقعا عالی بود هم خودم دوست داشتم هم مهمونا.
(لینک کمکی: http://www.dalya.ir/video/کوزالاک-مانتی-kozalak-mantı)