2777
2789
عنوان

مامانم وشوهرم!!!

541 بازدید | 12 پست

مامانم وشوهرم خیلی باهم مشکل دارن!!مامانم وخواهرم هرروز میان خونه ما,شوهرم شاکیه

در کرب و بلا بی طرفان بی شرفانند       تاریخ همین است یزیدی و حسینی

خوب بهشون بگو کمتر بیان یا یه بهانه بیار که رفت و آمدشون کمتر بشه یا وقتی شوهرت خونه نیست بیان

شوهرت حق داره خوب،اگه مادر و خواهر اونم زود زود میومدن خونه ات شمام شاکی میشدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب همسرتون حق میدم !!!

زندگی ب حریم خصوصی و آسایش نیاز داره...

هر چیزی از تعادش ک خارج شه؛ اذیت کنندست!!

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

اگر ماورشوهر خواهرشوهرت هر روز بیان چیکار میکنی؟

اونام مثل ما.

تایمش یه جور بیان که شوهرت نباشه.اصلا چه حوصله ای دارید🤗

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید

شوهرت حق داره بهتره یه بهانه بیاری که کمتر بیان بگو کلاس ثبت نام کردم 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 

خودم میدونم حق باشوهرمه,ولی اگه یه چی بگم مامانم ناراحت میشه‌,زودبهشون برمیخوره,شوهرمم زیادی حساسه حتی وقتی ام نیست اگه بیان حسابش میکنه,بیچاره ها براشام ونهار زیاد نمیمونن اکثر مواقعم غذا میارن,

حالا جالبش اینه مادرشوهرم بدون دعوت اصلا نمیاد,خودم میخام احترام مامانم حفظ شه وسبک نشه,ولی نمیشه ام چیزی بهشون گفت هم بابام هم مامانم هم خواهرم سریع بهشون برمیخوره

حالا جالبش اینه مادرشوهرم بدون دعوت اصلا نمیاد,خودم میخام احترام مامانم حفظ شه وسبک نشه,ولی نمیشه ام ...

نزدیکشونی؟

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید

تو برو خب

دلشون تنگه طفلیا

من به دعای جمع خیلی اعتقاد دارم ، میشه با دلای پاکتون واسه سلامتی مامان مهربونم و خواهر معصومم یه حمد میخونید؟خیلی خیلی مهربونید،عاشق اینجا و بودن باهاتونم