2777
2789

سلام خانومیا      

امیدوارم حالتون خووووب باشه و روزگار به کامتون باشه..

میخواستم لطفا راهنمایی کنید 

من اصلا به پوستم نمیرسم و حتا بندرت صابون میزنم به پوستم .کلا بلد نیستم که به پوست و موی خودم برسم و فکر میکنم این مشکل خیلیا باشه.میخواستم راهنمایی کنید که:

۱. به عنوان شوینده و پاک کننده روزانه صورت از چه وسیله ای و چه مارکی استفاده میکنید

۲. ابرسان و کرم های مختلف و چه چیزایی رو استفاده میکنید که راضی هستید 

۳.برای مراقبت از موهاتون چیکار میکنید 

و در کل چه چیزایی رو برای مراقبت از پوست و موی خودتون استفاده میکنید که راضی هستید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه پوستم من کلاژن تزریق کردم عاااالیه موهامم صافی دائم کردم اخه مث فنر بود دست وپاتم پارافین تراپی ...

عزیزم کجاشو کلاژن زدی یعنی کلشو؟من خط خنده مو زدم پارسال اما داره میره اثرش باید تمدید کنم ظاهرا

من با ژل شستشو صورتو میشورم شبا هم یه کرم مغذی یه شب در میون با یه کرم ضد لک همش مارک سینره خیلیم راضیم از قیمت هم کیفیت

موهامم هفته ای یه بار روغن نارگیل چرب میکنم دو ساعت قبل حمام بعد ماسک مو توی حموم بیرونم دوفاز و گره باز کن

همین

من کرم و اینا دارم اما زیاد استفاده نمیکنم ابرسان شبا میزنم به صورتم با کرم دور چشم کرم مرطوبم هم روزا دیگ اینکه صورتمو با ژل صورت میشورم موقع هایی میرم بیرون وقتایی هم تو خونه ام احساس میکنم پوستم گثیف شده با لوسیون پاکش میکنم مهمتر اینکه هر میوه ای میخورم به پوستمم میزنم هفته ای یکی دوبار هم از ماسک عسل و سفیده تخم مرغ میزنم صورتمم با سفید اب میشورم عالی مشه هفته ای یه بار 

شکر خدای مهربون💝
واسه پوستم من کلاژن تزریق کردم عاااالیه موهامم صافی دائم کردم اخه مث فنر بود دست وپاتم پارافین تراپی ...

کلاژن رو چجوری تزریق میکنن؟ کجا تزریق کردی؟ قبلش پوستت چجوری بود؟ بعدش چجوری شد؟

من دوست دارم پوستم عین بچه ها شه.. میشه ابنجوری؟

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑