2777
2789

تي وي رو روشن بزار جلو تي وي دراز بكش خودت خواب بري هيچي نميفهمي اينجوري

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تي وي رو روشن بزار جلو تي وي دراز بكش خودت خواب بري هيچي نميفهمي اينجوري

نی نی مو تازه خابوندم

صداهای عجیب میشنوم 

چون اولین باره اینجوریم فکر کنم

یا رب نظر تو برنگردد...
بمون نی نی سایت نمیترسی

بد  از بدتر 😒😒😒😂😂😂❤❤❤

دیدی که سخت نیست ... تنها بدون من؟        دیدی که صبح می شود ... شبها بدون من ؟    این نبض زندگی ... بی وقفه می زند!               فرقی نمی کند ... با من ... بدون من ...!         دیروز گرچه سخت ... امروز هم گذشت ...      طوری نمی شود... فردا بدون من ...!

تلویزیون رو روشن کن ک تو خونه صدا باشه 

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.

حدیث از امام علی ع وقتی تنهایی و میترسی اذان بگوئید مضمون حدیث بود آیت الکرسی رو ۵ بار بخون فوت کن ب خودت و خونه بگیر بخواب آن خوابت نمیاد تلویزیون روشن کن و چراغارم روشن

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

تنهايي كه حال ميده مخصوصا شب 😊

ايشالله هركى نى نى ميخواد خدا بهش بده هركى هم نى نى داره تو دلش سالم دنيا بياد هركى هم كه نى نيش دنيا اومده خدا سلامت نگهش داره بگو آمين 😊
هیچی نیس من بخاطرشغل شوهرم شبها تنهام

شوهر منم چند شب ی بار شیفته.همیشه میرفتم خونه مامانم.باهاشون حرفم شده یکم بحث کردم اصلا بهشون نگفتم تنهام😢😢

یا رب نظر تو برنگردد...