2777
2789

مارك ماشين ظرفشوييتون چيه؟؟راضي هستين ؟؟چقدر خريدين؟؟

ميخوام بخرم و واقعا بين اينهمه مارك موندم لطفا راهنماييم كنين🙏🏻

من ال جی دارم.یعنی پرکاربردترین وسیله خونم ظرفشویی و لباسشویی هستن.خداخیر بده مخترعشون رو

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۵ سال قبل بکو خیلی راصی هستم

مامانم و مادرشوهرم ال جی دارن دو مدل هست ولی جفتش به تمیزی یکی من نمیشوره( با یه مدل قرص)

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

من ۱۴ نفره بوش دارم 

دو ساله دارمش 

حدود چهار چهار و نیم خریدم یادم نیست دقیق 

ولی خیلی ماهه راضیم ازش 

کوزت منه کلی ازش تشکر میکنم که ظرفام رو میشوره🤣🤣😋

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25