2777
2789
عنوان

چطوری پسرمو از پوشک بگیرم

378 بازدید | 6 پست

خانوما میشه کمکم کنید پسرم دو سال و سه ماهشه یکماه پیش یه روز باز گذاشتمش و تند تند بردمش دسشویی ولی اصلا جیش نکرد تو دسشویی ،در واقع میترسه جیش کنه منم ولش کردم تا حالا ،،الان چکار کنم شروع کنم دوباره

من پسرمو از پوشک گرفتنی چند تا کاغذ چسبوندم به دیوارای دسشویی  با چند تا مداد گذاشتم که وقتی میره دسشویی بیکار نباشه واینکه عاشق نقاشی کردن بود یه کار دیگهدهم اینکه یکی از اسباب بازیهاش کهدمورد علاقش بودو میبردم دسشویی میگفتم ببین اسباب بازیت جیش کرد توم جیش کن تا بریم بیرون فلان خوراکی رو بدم بهت یه هفته ای قشنگ یاد گرفت امیدوارم بدردت بخوره 

بعد یهویی از پوشک نگیرش بذار پوشک باشه تند تند ببرش دسشویی فک کنم پوشک به بچه ها امنیت خاطر میده 

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏

من پسرمو تو همین سن گرفتم باید خیلی صبور باشی براش جایزه بگیر کادو کن و بگو در صورتیکه جیش کنه بهش میدی و اگه نکرد بهش نده واقعا حتی اگه خیلی گریه کرد چون پسره ادرارش میریزه رو پاش یا میپاشه به همه جا بدش میاد اصلا بحث نجست پاکی نکن فقط با ارامش تشویقش کن و بذار اب بازی کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من دوقلوي ٢سال و ٧ماهه دارم يكيشونو ٢سال و يك ماهگي گرفتم يكيشونو دو هفته اس به نظرم راحت تر از اونچه فكرش و ميكردم بود فقط الكي ميترسيدم هر بار پسر أولم با يك أسباب بازيش مياد دستشويي دوسه بار خودم و باباش جلوشون رفتيم دستشويي قبلش تا ياد بگيرن دفعه اول و روزهاي اول بعد هر بار استفاده موفق باهم يك شعر ميخونديم راجب دستشويي و اينم بگم پسر أولم رو با پوشك سايز خيلي كوچكتري ميبستمم ميگفتم ببين درد داره بريم دستشويي از اينجا شروع شد يكبلرم خودش و خيس نكرد 

اينم بگم پسر دومم دوروز اول يكم إدرار ميكرد شلوار و شورتي كه يكم خيس ميشد ميدونيد ميگفت جيش دارم ميرفت دستشويي بعد از دوروز زودتر متوجه ميشد عزيز من دوستم اصلا نار شما هم تند تند نگو جيش داري روز اول شايد كثيف كنه اما روز دوم ياد ميگيره نگران نباش