2777
2789
عنوان

شما بگین که...لباس زیر

| مشاهده متن کامل بحث + 2362 بازدید | 70 پست

نخی نباشد چون شل میشود😁

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جینگیل و مینگولو خوب اومدی ..😁 جدای از شوخی منم همینطوری میخرم ..😎

خب لازمه😛😛

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  
پس خیلی مضره

ببین واسه همه اینجورنیستا

چن نفر میشناسم مرتب استفاده میکنن

بستگی به بدنت داره

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
وای بدم میاد بو بگیره

ببین عزیزم این شورتها هست تو بسته ۶ تایی یا سه تایی هست و اوثرا هم گل گلین اونا نخی ان و جنسشون خیلی خوبه بو هم نمیگیرن اکثرا اونایی که خوشگلن یه درصدی پلاستیک دارن که اصلا خوب نیس

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
فقط ارزوووون😂اونروز دوتا سو   ت ی ن گرفت دونه ای ۵تومن یکیش تو حموم که خواستم بپوشم کشش پوکید ...

خو آجی جنس خوب بخر بجای دوتا هم یکی بخر که حداقل چن ماهی واست بمونه

دوست داشتن را نمی نویسند ثابت می کنند .  

خجالت نکشین هر سوالی دارین با خیالت راحت بپرسین.

تو نبودی من چی کار میکردم با غمی که شونمو می‌لرزوند؟..  تو نبودی کی نجاتم میداد؟....کی بهم آرامشو میفهموند؟....  تو نبودی لحظه های سختُ با کدوم معجزه سر میکردم؟!....  تا کدوم شهر پر تنهایی بود دست های خالی و قلب سردم؟.....  چطور میتونی فکر کنی که ممکنه یه روز برم؟   منی که حتی از خودم به 💕 تو💕 پناه می‌برم......به 💕 تو💕 پناه می‌برم....از اون چه فکر میکنی به عشق مبتلا ترم.....    

با اجازه استارتر ی سوال 

خانم ها ببخشید شما تو خونه شرت میپوشید؟من وقتی شرت میپوشم ترشحاتم زیاد میشه کی ها مثل منن؟دلیلش چیه؟کسی میدونه؟

اگه میشه برام صلوات بفرستین ممنونم😗😗