2777
2789
عنوان

اولین جمله شوهر که...

| مشاهده متن کامل بحث + 17390 بازدید | 314 پست
واقعا کم آوردم شوهرم از 7 صبح میره تا 12 و نیم شب وقتی میاد بیهوش میشه توقعی ندارم ولی پس من چی میشم

ببین عزیزم منم شوهرم همینه کارش تا یازده دوازده ولی واقعا خودتو بزار جاش.جونی واسشون نمیمونه.بیاد خونه تو رو هم بی روح و ناراحت ببینه تمام انگیزه اش از دست میده خوش رو باش.گناه دارن بخدا

خیلی مردا کارشون اینجوره بخصوص تهران خب اونام گناه دارن شما هم حق دارین سعی کنید گاهی برا هم برنامه بزارین روز تعطیل یا خب صبح زود

چه غصه باشه چه شادی 0000 این نیز بگذرد   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشتباه زنگ زدم برداشت گفت خانوم اشتباه گرفتی گفتم ببخشید و قط کردم پیام داد چه صدای نازی میشه بیشتر اشنا شیم منم اینطوری😁شدم 

استارت زده شد

الانم ی جوجه ۱۵ماهه داریم

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
اشتباه زنگ زدم برداشت گفت خانوم اشتباه گرفتی گفتم ببخشید و قط کردم پیام داد چه صدای نازی میشه بیشتر ...

😐😂

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...
ی بار که  می‌خواست گولم بزنه ی کاریو بکنم گفت خواهر و مادرم کنیزتن البته جنبه مخ زنی داشت قند ت ...

😐😂خخ چ مخ زنی...

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...

در همه عالم گشتم و عاشق نشدم   / تو چه بودی که تو را دیدم و دیوانه شدم

آنکه چشمان تو را این همه زیبا می کرد   / کاش از روز ازل فکر دل ما می کرد

یا نمی داد به تو این همه زیبایی را   / یا مرا در غم عشق تو شکیبا می کرد

خدایا این همه استخوان داشتم چرا دلم را شکستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟  

مال من یادم نیست فقط پیامشو یادمه از این مدلا بود که از حساب قلب من این مقدار عشق به بانک  قلب شما ولریز شد و از این حرفا چقدر ا ن موقع مسخرش کردم واقعا فکر نمیکردم زنش بشم

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا

سلام صبحتون بخیر و شادی روزتون پر از موفقیت شادی و برکت باشه 

ساعت 6 و نیم صبح که از خواب پا شده بود بره سرکار اینو فرستاد اونم فردای روزی که شمارمو گرفته بود برای مشاوره ازدواج باهم هماهنگ کنیم   

تازه عصرشم که از سرکار رسیده بود خونه پیام داده بود سلام من رسیدم خونه   

یکی نبود بهش بگه خب به من چه !

دوسش دارم عاشق همین کاراش  شدم