2777
2789
عنوان

اولین جمله شوهر که...

| مشاهده متن کامل بحث + 17392 بازدید | 314 پست

اولین جملش که باعث خندم شد این بود

من قبلا چند تا خواستگار داشتم 

( به جای من اون بازار گرمی میکرد )

منم اینقدر بهش خندیدم که از گفتش پشیمون شد 

تا اون باشه پز الکی نیاد  

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و باز هم من سینگل اومدم تا ببینم شوهراتون بهتون چی گفتن😅😂😂😂

مرا ببر به زیر گنبد ❤️حسین❤️مرا ببر به آنجا که هرشب، شب آرزوهاست 🌷صل الله علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام🌷بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب  که روزگار بسی فتنه زیر سر دارد🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره

من تو رو از خانوادم بیشتر میخوام 

من تو رو از خدا بیشتر میخوام تو خدای منی 

اینو یکی از دوستام میگه .... 

البته من مجردم 

تاپیک هر روز: روی اینجا کلیک کنید و خداوند سر آفرید که روی گردن باشد نه در باسـن دیگران ... نمیدونستید بدونید گلم   

ازدواجمون سنتی من دوسش نداشتم زیاد اونم زیاد اهل نزدیک شدن و قربون صدقه اینا نبود    عقد و عروسیمون دو هفته بینش بود  ولی  قبلش بخاطر سنم و شناسنام عکس دار نبود صیغه محرمیت خوندن بینمون    تقریبا یه ماهی مونده بود به عقدمون که واسه اولین بار رو در رو صحبت کردیم گفت یه اعترافی بکنم گفت بگو گفت خوشگلترین دختری هستی که تو عمرم دیدم   

خخخ منم کلا کلا به کلمه خوشگلی حساسم یکی بهم بگه خوشگلم  میخندم و میرم بیشتر به خودم میرسم   

بعدش یکم خندم گرفت بدو بدو بلند شدم رفتم اون یکی اتای مدل موهامو تغییر دادم  یه ضدافتابو رژ و ریمل زدم اومدم بیرون     

الان هرچی یادش میوفتیم خندمون میگیره

حالا هی سینگلی رو یادمون بیارید

😂

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯
يه نگاه عااااااشقاه كرد طوري كه داشت از چشماش عشق ميچكيد رو ميز كافي شاپ، بهم گفت :يعني من ...

داشتم عاشقونه میخوندم بخدا

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯
خوش به حال خودم مجردم از این دغدغه ها ندارم!

سلام رفیق✋