2777
2789
عنوان

اولین جمله شوهر که...

| مشاهده متن کامل بحث + 17391 بازدید | 314 پست
جلسه أولى كه باهم حرف زديم گفتم أسمت چيه گفت صالح من هيچى نگفتم گفت چى شد نپسنديدى🙂

تو چی گفتی؟

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفت اینجوری نگام نکن یه کاری دست خودم میدماااااا. البته اونموقع نامزد بودیم فقط

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...
 تو چی گفتی؟

هيچى خنديدم ديگه😅

آخه قبلش اسم يكى از همكلاسى هاى دانشگاهم صالح بود هميشه برام جالب بود كه چطور پدر و مادرش به ذهنشون رسيده اسم صالح، نه اينكه بدم بيادا چون الآن خيلى كمه برام جالب بود 

واسه همين تا گفت صالح شوك شدم😅

زندگى شايد آن لبخندى ست كه دريغش كرديم...

چشمات خیلی خوشگله😊

باید بجای قهر کردن باهم حرف بزنیم من ایمان دارم کلمه ها قدرت دارن تا کوه را جابجا کنند حرف زدن فاصله ها را ازبین میبرد وما را به یکدیگر نزدیکتر ميکن
هيچى خنديدم ديگه😅 آخه قبلش اسم يكى از همكلاسى هاى دانشگاهم صالح بود هميشه برام جالب بود كه چطور پد ...

آها  

چشمات خیلی خوشگله😊

چشم خوشگل کی بودی تووو  

گفت اینجوری نگام نکن یه کاری دست خودم میدماااااا. البته اونموقع نامزد بودیم فقط

همسر منم این حرف و بهم زده 😍

البته الانم خیلی میزنه از این حرفا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
معلم دوره ی ابتدایی😌
گفت خداروشکر ک تو رو دارم اگ تورو نداشتم چیکار میکردم😌😌

الهی

حرف نزد تغییرات جسمیش (مخصدص خودشون🙈🙈🙈)تو اولین بار که محرم بودیم و به هم نزدیک شدیم منو به خنده ...

ای وااااااااااااای خخخخ