2777
2789
عنوان

اولین جمله شوهر که...

| مشاهده متن کامل بحث + 17392 بازدید | 314 پست
چن روز پیش گف تو این همه مشکلات و سختیا تو انگیزمی برا تلاش 😍بعدش گف  تو و این کنجد 😍

قدرشو بدون...مواظب کنجد هم باش

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی اولین لبخند رو به لبم اورد هنوز شوهرم نبود و حتی بهم ابراز علاقه هم نکرده بود.

حالا جمله اش دقیق یادم نیس ولی می گفت اگه فلان اتفاق برات بیافته من هواتو دارم!

انقدر حمایتش به دلم نشست که باعث لبخندم شد  

وقتی اولین لبخند رو به لبم اورد هنوز شوهرم نبود و حتی بهم ابراز علاقه هم نکرده بود. حالا جمله اش دق ...

اوخی

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...

منم اولینشو یادم نیس ولی امروز بعد از ظهر که بدون من خابیده بود گف اصن بهم نچسپیده بدونت😜

میخایم با قانون جذب باردار شدم هورررررررا....دختر قشنگ و سفیدو سالمم تو راهه... 
منم اولینشو یادم نیس ولی امروز بعد از ظهر که بدون من خابیده بود گف اصن بهم نچسپیده بدونت😜

ما ک سال قبلش باهم بودیم  ولی روز گروه خون وقتی جواب رو اورد گفت نمیشه تو مشکل داری گفتم چه مشک ...

سلام.خاطره شما رو با همسرم خوندیم.اینقد خندیدیم قهقهه می زدیم اشکمون جاری شد.شاد باشید در کنار هم.

والا فک کنم ۱۴ سالم بود😂😂😂😂سر لجبازی و بچه بودن بهش جذب بودم گفتم دوسم نداری که ....گف کی گفته برات میمیرم !!! یه لبخند از ته دل اومد تو صورتم هر چند تمام کاراش برام لبخند اور حتی نگا کردنش یادش بخیر جووانی هی هی

نفسم =همسرم و پسرم
والا فک کنم ۱۴ سالم بود😂😂😂😂سر لجبازی و بچه بودن بهش جذب بودم گفتم دوسم نداری که ....گف کی گفته ب ...

گوشه تا گوشه ی دنیا تو بخواب و نهراس  شیران همه میدانند که تو آهوی منی😍

یوقت گوش نکنی ب حرفش هر گوشه ای ک دیدی بخوابی اونوقت بهت بگن چرا اینکارو میکنی توهم بگی شوهرم گفته نترس تو آهومی بخواب😂😂😂😂شوخی بود

دنیاهمه هیـــــــچ وکاردنیا همه هیـــــــچ، ای هیــــچ برای هیـــچ بر هیــــچ مپـــیچ...دانی که پس از مـــــرگ چه ماندباقی؟عشق است ومحبت است وباقی همه هیــــــــــــــچ😚👍