2777
2789
عنوان

اولین جمله شوهر که...

| مشاهده متن کامل بحث + 17392 بازدید | 314 پست
من صداش و ک شنیدم رفتم فضا. سالها منتظر بودم

اوخی..ای جان

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولینشویادم نیس ولی امروزبهم گفت هرجایی میرم هرجایی هستم تموم فکرم تویی همش به توفکرمیکنم بدون توهم ...

چه عالی 

منکه آرزو به دلم موند یه بار  همینجوری بگه دوست دارم 

الان تو تاپيک من همه گفتن شوهر ما اخلاقش سگيه الان یهو خوب شدن

ندیگه این خوب بودنا برمیگرده ب ااااااولین روزهای ازدواج و عقد دیگه،اوموقه فک نکنم کسی ناراضی باشه

الهامم(می تونید الی صدام کنید)

اولین شبی ک رفتم.خونشون بعد از محضر. بهش گفتم فردا باید بریم برای دکتر سلامت(پیش ماما میرن برای برگه سلامت باکرگی) گفت باشه میریم.بعد یکم فک کرد گفت ازمنم ازمایش میگیرن. بعد دیگه من یکساعت فقط میخندیدم همه خانواده ام توی پذیرای بودن ما تدی اتاق دهنم رو گرفت بود ک بلند نخندم خودشم ریز قش کرده بود

چه عالی  منکه آرزو به دلم موند یه بار  همینجوری بگه دوست دارم

عزیزدلم مردهاکه مثل مانیستن بعضیاشون لفظی میگن بعضیاشونم عملی نشون میدم مثلاوقتی خوابی یه پتومیکشه روت این همون دوستت دارمه اماعملیش

گوشه تا گوشه ی دنیا تو بخواب و نهراس  شیران همه میدانند که تو آهوی منی😍

خیلی خوشمان امد😀😀😀به شوهر ایندم باید ی جوری غیر مستقیم حالی کنم اینو به من بگه😂😂😂

یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو ده سال بعد به دنیا میاره، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره. یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل می‌شه ولی پنج سال بعدش کار پیدا می‌کنه، اون یکی بیست و نه سالگی مدرکشو می‌گیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا می‌کنه. یکی سی سالگی رئیس شرکت می‌شه و در چهل سالگی فوت می‌کنه، اون یکی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت می‌شه و تا نود سالگی عمر می‌کنه.تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر. تو توی زمان خودت زندگی می‌کنی؛ پس آروم باش، از زندگی لذت ببر و خودت را با دیگری مقایسه نکن

عین همین:

علاقه من بتو برای یک ساعت نیست که یک ساعت نگذشته هی میگی بیخیال شو بیخیال شو من از وقتی خودمو میناسم دوست داشتم

اون لحظه در نقش پسرعمم بود ولی همین جملش و اون تن صدایی ک خندید خیلی روی بله من تاثیر داشت

-واسه کل امضاهام استدلال دارم:)  All of us , will residences to HELL:) There isn’t any PARADISE +نیست در دیده ما منزلتی ،دنیارا :) ما نبینیم کسی را که نبیند،مارا :) #گریویتی:) -وقتی سطح شعورت بالاست، با سطح پایین تر از خودت ست نکن:) +حسی 🥀که به عشق 🚨دارم ، توی رانندگی 🚘ارضام مکنع 🏎:)  -من بازیامو بچگیام کردم ،میای سمت من جدی باش!  +تو صادق باش💛-شاید☘️ یه نویسنده📗:)+آماده 🐋باش هرچیزی رو که داری 🦈درعرض ۳ 🐟ثانیه ،تخلیه کنی:) -نیمه🎆نقاش🔮+ملیس جان، همش ۱ ثانیه نیست که داری زندگی میکنی:) -نه از رومم :) نه از زنگم :) همان #بیرنگ بیرنگم :)) hayat Geçer ve Gecenin sonu biter Beyaz güne «دنیا داره می رونه :) رو صندلی عقبیم :) » (تو فقط سارق نباش:) قول میدم وسط بهشت ساکن شی)