2777
2789
عنوان

اولین جمله شوهر که...

| مشاهده متن کامل بحث + 17391 بازدید | 314 پست
هیچ خاطره ی شیرینی ب شیرینی اون خاطره ها نمرسن ،ی چ دیگ بودن اون روزا

واقعا...ی چیز دیگه بودن اون روزا

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...

خیای خوشگل مبخندی

میشه یه صلوات واسه خوب شدن بابام بفرستید؟ بدجوری بهش احتیاج دارم. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤حس عجیبیه وقتی داری به آخرای سومین دهه زندگیت نزدیک میشی و یهو میبینی وای چقد داره دیر میشه واسه زندگی... یهو میبینی دیگه از اون خوابای طولانی تا کله ظهر خبری نیست... یهو میبینی آرزوهات چقد عوض شدن... یهو باخودت میگی نکنه دنیا تموم بشه و من هنوز به آرزوهام نرسیده باشم... همه ثانیه ها برات ارزشمند میشن..تازه بیدار شدم دعا کن چشامو نبندم... میخوام این راهو تا تهش برم... میخوام یه روز بگم به خودم که دیدی تونستی..  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیای خوشگل مبخندی

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...

تو روزای اشنایی بودیم قبل از عقد گف قربونش برم گفتم قربون کی گف زن ایندم بچم روش نمیشد بگه قربونت برم

یارب به تمنای تو گرباردگر بودمراانتخاب به همین قبله ات برمیگذیدم همان یاری که قسمتم کردی

عشقم نفسم عمرم بدون تو نمیتونم زندگی کنم محاله یه روز به نبودن من فکر کنی خانومم بهونه نفس کشیدنم ترو بیشتر از مامانم دوست دارم

در اینده که شوهر کردم حتما میگه دیگه اینارو 😅😅

ارزو میکنم یک روز بزرگ شید برا کسی که کوچکتون کرد!!

خیلی از دستش خندیدم واقعا اولیش یادم نمیاد ولی بعد از اولین بار که حضوری منو دید پیام داد که فکر میکرده عکسامو روتوش و فتوشاپ میکنم گفت باورش نمیشده که فابریک خودمم منم کلی خندیدم چون منظورش رو نفهمیدم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
جوراب نپوشیده بودم و رفته بودیم پارک گفت. وای چقدر پاهات سفیده

چ جمله ای...

رو کرد به آسمون گفت ماه خجالت بکش برو قایم شو خجالت نمیکشی تا ماه من اینجا هست تو بیرون میای😋 ...

خیلی از دستش خندیدم واقعا اولیش یادم نمیاد ولی بعد از اولین بار که حضوری منو دید پیام داد که فکر میک ...

وا