شکیبا1 مدیر عضویت: 1395/11/11 تعداد پست: 855 عنوان مامانای دی ماه ۹۷ کجایین | مشاهده متن کامل بحث + 1079 بازدید | 164 پست سلام مامانا اگه گروه تل گرام دارید لطفا منم عضو کنید😊 با تشکر 😍 خانومای منتظر هر روز و هر لحظه و با هر نفسم برا همتون دعا میکنم. 1397/04/30 | 19:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مادرخانوووومی عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 674 اره عزیزم حسش میکنم منم نی نی اولمه من مثله نخ کشیدن حسش میکنم یهویی دلم میریزه همه جاهم حسش میکنم ی ... این دلم میریزه رو خوب اومدی مث یچیزی ک میپیچه تو شکم 😆 خدایا همه نی نی هارو سالم برسون تو بغل مادرشون و دامن همه منتظران رو سبز کن🌷
شبگرد___ عضویت: 1396/08/05 تعداد پست: 4622 از رو تاریخی ک ان تی برام زده حساب میکنم ۱۷ هفته و ۲ روزمه خب ینی توهیحده هفته ای دیگه خدایا مواظب عشقم ودخترم باش....
ضحی_جوووون عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 688 منمممممم کابوسمه این قرصا خصوصااااا وینامین ب یک انگار زهره ماره افتضاحههههه من کلسیم چون خیلی بزرگه 😧😧😧 💗یه صلوات واس حاجتم میفرستید💗
شبگرد___ عضویت: 1396/08/05 تعداد پست: 4622 این دلم میریزه رو خوب اومدی مث یچیزی ک میپیچه تو شکم 😆 اره دقیقاااااا خخخخ خدایا مواظب عشقم ودخترم باش....
ashob عضویت: 1397/02/05 تعداد پست: 446 وقتایی ک غذامیخوری رو پهلوی چپت بخواب کمی بگذره حسش میکنی یازمانی ک اب یخ میخوری یاچیز شیرین امتحان میکنم ببینم تاحالا هیچی فقط زیاد سرپا بودنی پهلوهام درد میگیره یه زمانی نمک میخوردن نمکدون میشکستن الان نمکو میخورن بقیشو میپاشن رو زخمت نمکدونم میکنن تو چشمت!!!
شبگرد___ عضویت: 1396/08/05 تعداد پست: 4622 من کلسیم چون خیلی بزرگه 😧😧😧 کپسوله؟منم ازاونامیخورم بازخوبه مزه نداره ب یک انپار مرغ نپختس افتضاحه خدایا مواظب عشقم ودخترم باش....
شبگرد___ عضویت: 1396/08/05 تعداد پست: 4622 امتحان میکنم ببینم تاحالا هیچی فقط زیاد سرپا بودنی پهلوهام درد میگیره زیاد سرپانمون کارهم نکن خدایا مواظب عشقم ودخترم باش....
مادرخانوووومی عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 674 هست اما نشده فعلا یک هفتس انتقال دادم ببینم این چی میشه میگیره به امید خدا. استرس نداشته باشنی نی سایت هم نیاب کارای عادی روزانت برس فراموش کن این موضوع رو.هر چی بی خیال تر باشی زودتر نتیجه میگیریمعلومه شبو روز بهش فکر میکنی اینجوری خودت نمیزاری نطفه تشکیل بشه خودت ب خودت کمک کن عزیزم خودتو سرگرم کن خدایا همه نی نی هارو سالم برسون تو بغل مادرشون و دامن همه منتظران رو سبز کن🌷
شکیبا1 مدیر استارتر عضویت: 1395/11/11 تعداد پست: 855 ببخشید من کاری پیش اومد رفتم و اومدم خانومای منتظر هر روز و هر لحظه و با هر نفسم برا همتون دعا میکنم.
مادرخانوووومی عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 674 دکتر برا من مولتی ویتامین و کلسیم نوشته نگرفتم دارو ها بنظرتون مشکلی پیش میاد؟اخه هیچ مشکلی هم ندارم حالم خیلی خوبه تاحالا تهوع هم نداشتماز قرص خوردن خوشم نمیاد خدایا همه نی نی هارو سالم برسون تو بغل مادرشون و دامن همه منتظران رو سبز کن🌷
ضحی_جوووون عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 688 کپسوله؟منم ازاونامیخورم بازخوبه مزه نداره ب یک انپار مرغ نپختس افتضاحه کپسول گنده گچی.نمیره پایین لامصب 💗یه صلوات واس حاجتم میفرستید💗
شکیبا1 مدیر استارتر عضویت: 1395/11/11 تعداد پست: 855 من فمیبیون میخورم و دو کیلو اضافهکردم با اینکه خیلی کم عذا میخورم خانومای منتظر هر روز و هر لحظه و با هر نفسم برا همتون دعا میکنم.
ضحی_جوووون عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 688 دکتر برا من مولتی ویتامین و کلسیم نوشته نگرفتم دارو ها بنظرتون مشکلی پیش میاد؟ اخه هیچ مشکلی ... بنظر من بخوری بهتره لااقل خیالت راحته و حتما نیاز بوده که دکترت داده 💗یه صلوات واس حاجتم میفرستید💗
شبگرد___ عضویت: 1396/08/05 تعداد پست: 4622 دکتر برا من مولتی ویتامین و کلسیم نوشته نگرفتم دارو ها بنظرتون مشکلی پیش میاد؟ اخه هیچ مشکلی ... اره حتمابگیربنظرم این قرصا براتونیستن دیگه برانی نی ان خصوصا کلسیم زمانی بت میدن ک استخونای بچه بخوان تشکیل بشن خدایا مواظب عشقم ودخترم باش....
ashob عضویت: 1397/02/05 تعداد پست: 446 زیاد سرپانمون کارهم نکن درحد اشپزخونه شستن، خوبه که حسش میکنی حس شیرینیه ، خداحفظش کنه ،برم شام بپزم الان نه میشه این ساعت یه زمانی نمک میخوردن نمکدون میشکستن الان نمکو میخورن بقیشو میپاشن رو زخمت نمکدونم میکنن تو چشمت!!!