شکیبا1 مدیر عضویت: 1395/11/11 تعداد پست: 855 عنوان مامانای دی ماه ۹۷ کجایین | مشاهده متن کامل بحث + 1079 بازدید | 164 پست سلام مامانا اگه گروه تل گرام دارید لطفا منم عضو کنید😊 با تشکر 😍 خانومای منتظر هر روز و هر لحظه و با هر نفسم برا همتون دعا میکنم. 1397/04/30 | 19:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mami_ayande عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 3050 عزیزم این لینک تل گرام منه میتونی اضافم کنی به گروه Sbeh1990 خانوما اگه میشه ج بدین ممنونم. شما ازمایش غربالگری اول و دوم هر دو رو تو یه ازمایشگاه دادین؟ من ازمایش اولی رو یه ازمایشگاه ویگه دادم و دومی هم یجا دیگه. دکترم میگه اینجوری درست نیست. اعصابم خورده اینهمه هزینه کردم 🔕 لایییکک نکنیییییییییین 🔕
mami_ayande عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 3050 نازیلاجون لینک گذاشتم بدو بیا گروه😉 خانوما اگه میشه ج بدین ممنونم. شما ازمایش غربالگری اول و دوم هر دو رو تو یه ازمایشگاه دادین؟ من ازمایش اولی رو یه ازمایشگاه ویگه دادم و دومی هم یجا دیگه. دکترم میگه اینجوری درست نیست. اعصابم خورده اینهمه هزینه کردم 🔕 لایییکک نکنیییییییییین 🔕
mami_ayande عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 3050 تادوهفته دیگه میرم سونوک مطمعن مطمعن بشم خانوما اگه میشه ج بدین ممنونم. شما ازمایش غربالگری اول و دوم هر دو رو تو یه ازمایشگاه دادین؟ من ازمایش اولی رو یه ازمایشگاه ویگه دادم و دومی هم یجا دیگه. دکترم میگه اینجوری درست نیست. اعصابم خورده اینهمه هزینه کردم 🔕 لایییکک نکنیییییییییین 🔕
شبگرد___ عضویت: 1396/08/05 تعداد پست: 4622 خانوما اگه میشه ج بدین ممنونم. شما ازمایش غربالگری اول و دوم هر دو رو تو یه ازمایشگاه دادین؟& ... نه عزیزم من غریالگری اول روتنهادادم دیگه دکترم گف دومی رواصلا نیازنیس ک انجام بدم خدایا مواظب عشقم ودخترم باش....
افق عضویت: 1396/03/11 تعداد پست: 1500 عزیزم اگه دوست داشتی بهم درخواست دوستی بدید گروه تل گرام زدم شما گروه دارید توی تلگرام؟میخواستم عضو بشم اگه بازم گروهتون فعاله منم عضو کنید لطفا
سپید۶۷ عضویت: 1396/09/15 تعداد پست: 9194 سلام مامانی دی ماهی درچه حالین؟نی نی ها خوبن؟؟؟ دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
افق عضویت: 1396/03/11 تعداد پست: 1500 چجوری باید عضو گروه بشیم واسه مامانای دی ماهی؟؟؟؟؟ دیگه زایمانمون نزدیک شده ولی نتونستیم یه گروه بزنیم با هم باشیم