شکیبا1 مدیر عضویت: 1395/11/11 تعداد پست: 855 عنوان مامانای دی ماه ۹۷ کجایین | مشاهده متن کامل بحث + 1079 بازدید | 164 پست سلام مامانا اگه گروه تل گرام دارید لطفا منم عضو کنید😊 با تشکر 😍 خانومای منتظر هر روز و هر لحظه و با هر نفسم برا همتون دعا میکنم. 1397/04/30 | 19:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سپید۶۷ عضویت: 1396/09/15 تعداد پست: 9194 خخخ شما هم جایی رو پیدا نکردی؟؟ نه والا همه تاپیکا غیرفعال دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
ashob عضویت: 1397/02/05 تعداد پست: 446 من ان تی گفت پسر نرفتی ان تی؟ عه رفتم ولی چیزی نگف چند هفتت بود؟؟؟ یه زمانی نمک میخوردن نمکدون میشکستن الان نمکو میخورن بقیشو میپاشن رو زخمت نمکدونم میکنن تو چشمت!!!
ashob عضویت: 1397/02/05 تعداد پست: 446 سلام منم هستم🖐 خوش 😘 یه زمانی نمک میخوردن نمکدون میشکستن الان نمکو میخورن بقیشو میپاشن رو زخمت نمکدونم میکنن تو چشمت!!!
سپید۶۷ عضویت: 1396/09/15 تعداد پست: 9194 من ۹تیر ان تی رفتم ولی جنسیت نگفت.غربال دوم کی میرین شما؟ دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
شکیبا1 مدیر استارتر عضویت: 1395/11/11 تعداد پست: 855 نه والا همه تاپیکا غیرفعال آره منم الان نگاه کردم دیدم همه غیر فعالن🙁 من خیلی بی تجربه ام اصلا هیچی بلد نيستم گفتم از تجربیات هم یاد بگیریم🙄 خانومای منتظر هر روز و هر لحظه و با هر نفسم برا همتون دعا میکنم.
ضحی_جوووون عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 688 بچه ها چقد وزن اضافه کردید تا الان؟ 💗یه صلوات واس حاجتم میفرستید💗
شبگرد___ عضویت: 1396/08/05 تعداد پست: 4622 آره منم الان نگاه کردم دیدم همه غیر فعالن🙁 من خیلی بی تجربه ام اصلا هیچی بلد نيستم گفتم از تجربیات ... من برعکس انقد اطلاعاتم زیاد شده ک نگووووو واسه ی روز کوچیک دوروز تحقیق میکنم خخخ خدایا مواظب عشقم ودخترم باش....
سپید۶۷ عضویت: 1396/09/15 تعداد پست: 9194 من ان تی گفت پسر نرفتی ان تی؟ شماهم دی ماهی؟فکرکنم میافتی اولاش دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
شبگرد___ عضویت: 1396/08/05 تعداد پست: 4622 بچه ها چقد وزن اضافه کردید تا الان؟ نزدیک چهارکیلو خدایا مواظب عشقم ودخترم باش....
سپید۶۷ عضویت: 1396/09/15 تعداد پست: 9194 بچه ها چقد وزن اضافه کردید تا الان؟ من هیچی همون ۳کیلویی که اوایل سرویار کم کردم ۲کیلوش برگشته فقط کمرم باریک شده پهلوهام رفته کلا نگرانم دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
شکیبا1 مدیر استارتر عضویت: 1395/11/11 تعداد پست: 855 خب بچه ها من راستش زیاد وارد نیستم یکی از شما لطفا زحمت بکشه یه گروه بزنه دور هم جمع بشیم...کسی داوطلب هس؟؟؟ خانومای منتظر هر روز و هر لحظه و با هر نفسم برا همتون دعا میکنم.
سپید۶۷ عضویت: 1396/09/15 تعداد پست: 9194 آره منم الان نگاه کردم دیدم همه غیر فعالن🙁 من خیلی بی تجربه ام اصلا هیچی بلد نيستم گفتم از تجربیات ... منم تجربه ندارم😁 دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
مادرخانوووومی عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 674 شماهم دی ماهی؟فکرکنم میافتی اولاش من ۶ دی زایمان زده برام. اما چون سزارینی هستم فکمیکنم بیفتم سی آذرهنوز زوده ک بپرسم از دکترم ولی مطمئنا زودتر از ۶ دی سز میشم خدایا همه نی نی هارو سالم برسون تو بغل مادرشون و دامن همه منتظران رو سبز کن🌷
مادرخانوووومی عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 674 بچه ها چقد وزن اضافه کردید تا الان؟ تا ماه قبل یه کیلو کم کرده بودم. دیگ نرفتم وزن کشی خدایا همه نی نی هارو سالم برسون تو بغل مادرشون و دامن همه منتظران رو سبز کن🌷