2777
2789
عنوان

تولد دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 3631 بازدید | 45 پست
خخخخ دخترم مهمتره  بعد عروسیش پاگشا کنم بده؟🤔

الان پاگشاکنی بعد عروسیم باز باید پاگشا کنی کلا ی بارکیش کن .اگ بچه فامیل دارین با ماماناشون یا کلا زنهای فامیلو دعوت کن برا عصرونه ی کیک کوچیک بگیر چن تا ژله خوشکل و میوه و شربت تمام یکم بزن برقص کن و تمام کن

الله⁦❤️⁩

پس یعنی سه تایی جشن بگیریم

حالا خودمم ی نظر دیگه داشتم ببین چطوره

مثلا جمعه آخر هفته از ساعت ۴ تا ۶ به صرف میوه و شیرینی دعوت کنم و پاگشام بعد عروسیش بدم

یا بده اینم 

یا اینکه فردا سه تایی جشن بگیریم 

وای 😣😣😣😣

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تولد ۱سالگی دخترمو فقط به خانواده خودم گفتم وبه خانواده شوهرم کلا۱۶نفربودیم 

ولی امسال تولد۲سالگیشو توخونه کیک گرفتیم کنارپدرشوهرومادرشوهرم خوردیم باچنتادونه بادکنکو شمع همین. وقتی یکم دست وبالت باز شد پاگشادعوت کن که باتولد قاطی نشه خرجت بره بالا

خدایا مرسی که دخترموبهم دادی❤❤❤
بیکاریا خرج اضافی براچی میکنی یه کیک بگیرید سه تایی جشن بگیرید منه گیج کلی تدارک دیدم اخرش هیچکدوم ن ...

تولد ی سالگیش منم کلی تدارک دیدم و شام دادم و خوب بود 

ولی الان یکی مرغ نمیخوره یکی قرمه نمیخوره

من چندروز پیش تولد دوسالکی پسرم بود خانواده خودمو شوهرمو دعوت کردم نزدیک سی نفر بودیم خودم قورمه سبزی درست کردم تز بیرونم سه تا مرغ گرفتیم با کلی مخلفات...ولی اصلا به پسرم خوش نگذشت پشیمون شدم واقعا اون همه خرج کردم بچه ها تولد یک و دوسالگیشون واقعا زیاد بهشون خوش نمیگذره...گفتم کاش یه دورهمی بعد شام میگرفتم این همه هم خرج نمیکردم و خودمم هلاک نمیشدم..درعوض تولد سه سالگیشو حسابی میگرفتم

من خودم هرماه یه مهمونی میدادم هرسری چن تا ازفامیل ۳۰۰.۴۰۰کم کمش میشد .الان خیلی پشیمونم دفعه آخرمهمونیم ۸۰۰تومن برای یه شام رفت تلویزیونم خودبه خود اوناکه بودن خراب شد ۴۰۰خرج برداشت.الان دیگه دعوت نمیکنم هیچکس میگم شرمنده جام کوچیکه

ببینم قیمه بده؟ دد کنارش مثلا ی مدل کوکو یا کشک بادمجون یا دلمه درست کنی بده؟ چه خانواد شوهر مزخرف ...

قیمه که نه ولی کوکو سیب زمینی و کشک بادمجون رو بد میدونن برا مهمونی