2777
2789
عنوان

تولد دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 3631 بازدید | 45 پست
الان خواهرشوهرم میگه جاریم ۷ساله هرسال دعوت میکنه تولدبچش که کادوببریم .

آره واقعا اینم هس

میگن بخاطر کادو دعوت میکنن

تولد پسر خواهرشوهرمم ی ماه پیش بود انداخت خونه مادرش همزمان با پاگشای جاریم

یعنی فقط کیک خریده بود دیگه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من چندروز پیش تولد دوسالکی پسرم بود خانواده خودمو شوهرمو دعوت کردم نزدیک سی نفر بودیم خودم قورمه سبز ...

من خواهرم براي پسرش تولد گرفت يكسالگي

مفصل زنونه

خيلي به بچه خوش گذشت

اتفاقا منم شنيده بودم خوش نميگذره

ولي خواهر زاده من خيليي ذوق ميكرد

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
ما تا قبل پاگشا نميريم خونه طرف شايد جاريتون نياد

پس پاگشاش بمونه برا بعد عروسی 

تولدم سه تایی میگیریم دیگه چه کنم

۲۱ مرداد ماهم عروسی دادشم

آبانم عروسی برادر شوهرم میشه ☹

من خواهرم براي پسرش تولد گرفت يكسالگي مفصل زنونه خيلي به بچه خوش گذشت اتفاقا منم شنيده بودم خو ...

چه خوب...پسر من نه یکسالگی نه دوسالگی بهش خوش نگذشت البته بچه های فامیلم بی تاثیر نیستن تو اعصاب خوردیش این رو وسایلش حساسه اونام هی دست میزنن...دیگه گفتم سال دیگه براش رستوران میگیرم 

بیکاریا خرج اضافی براچی میکنی یه کیک بگیرید سه تایی جشن بگیرید منه گیج کلی تدارک دیدم اخرش هیچکدوم ن ...

منم پارسال تولد یک سالگی دخترم رو حسابی گرفتم چقدر کیک و میوه و خرج الکی کسی درستی نیومد با این که میدونستم کسی رو ندارم ولی دلم نیومد سال اول نگیرمبراش

[QUOTE=64729265]قربونت عزیزم امشب میرم براش ی عروسک خوشگل میگیرم و کیکم میگیرم حالا امشب بگیرم یا فردا شب جشن سه ت ...[/QUOTEتقریبا ی ماه دیگه تولد دو سالگی دخترم هست منم موندم چیکار کنم سه نفری بگیرم یا فامیل نزدیک رو بگم