2777
2789
عنوان

تولد دخترم

3631 بازدید | 45 پست

سلام عزیزان 

فردا تولد دو سالگیه دخترمه 

ولی نمیدونم چیکار کنم تولد بگیرم یا نه 

خودمونی باشه مثلا منو شوهرمو دخترم یا خانواده شوهرم و دادشم اینا باشن خانواده خودم شهرستانن

برادرشوهرمم تازه عقد کرده ی ماهه، چند ماه دیگه ام عروسیشه هنو پاگشام نکردم

نمیدونم تولد بگیرم شامم بدم با این وضع گرونی اینم پاگشا کنم یا نه 😓😓😓

از ی طرفم جاری  خانوم انگار اهل مرغ خوردن نیس شوهر خواهرشوهرمم بخاطر رودش قرمه سبزی نمیخوره

گوشتم کیلویی ۶۰ تومن ، 😣😣😣 

حالا من چیکارکنم چی بپزم ، خرت و پرتهای تولدم ی طرفم کلا خرجم میزنه بالا وضع مالیمونم خوب نیس این روزا ،تازه عقد برادرشوهر و برادر خودم بود

چه کنم خواهرا دلمم نمیاد تولدش خشک و خالی بگذره ولی حساب و کتاب ....

ی نظری ی پیشنهادی لطف کنین ممنون میشم

گیج شدم😥🙁😟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ي كيك خودت بپز و با شوهرت و دخترت جشن بگير . تمام . دخترت لذتي كه از جشن دوتاييتون ميبره خيلي بيشتر از جشن براي كل فاميله. حالا اگه هم سن و سالشو ميخواستي دعوت كني باز ي حرفي . لازم نيست خودتونو بندازيد تو خرج. 

ايشالا درمان سرطان كشف بشه

عزیزم وقتی میگی اوضاعتون این روزا خوب نیست پس خرج الکی نکن. یه کیک بگیر سه تاییتون باهم خوش بگذرونین. حتما نباید کسی باشه دخترتو سوپرایز کن اصلا صداشو در نیار شب یهویی جشن بگیرین سه تایی اخجون چقد حال میده.

خدایا ارامشمو ازم نگیر.آمین‌.

بیکاریا خرج اضافی براچی میکنی یه کیک بگیرید سه تایی جشن بگیرید منه گیج کلی تدارک دیدم اخرش هیچکدوم نیومدن از اون به بعد سه تایی جشن میگیریم

تیکر تولد دخترم که20بهمنه93 با تولد پسرم که20بهمنه 97