2777
2789

من حدوددوهفته اس باقانون جذب آشناشدم بچه هاولی چیزی که برام شگفت انگیزه اینه که من سالهاپیش ازقانون جذب استفاده کردم بدون اینکه بدونم جذب چیه!وهمیشه به اون موضوع فکرمیکردم وتعجب میکردم حالامیفهمم که من ازقانون جذب استفاده کردم البته اتفاقای دیگه ام بوده که اون موضوع بزرگترینش بودومیخوام براتون تعریفش کنم

ترم اول دانشگاه بودم وازاون دسته دخترای افتاب مهتاب ندیده که دبیرستان نمونه درس خوندن وازجنس مخالف همیشه دوری کردن،من دانشجوی یه شهردوربودم وخیلی احساس دلتنگی میکردم،ماههای اول دانشگاه بودکم کم متوجه شدم هرکدوم ازدوستام باکسی دوست شدن وهمش چشم ب راه زنگ وپیام وبیرون رفتن دونفره ان،ولی من تنهابودم جزخانوادم کسی پشت خط منتظرمن نبودکم کم احساس تنهایی داشت خفم میکردازنظرظاهری تقریباخوب بودم خیلیارومیدیدم که ازنظرظاهردرحدمن نبودن ولی کسیوداشتن البته این طرزفکرمن بودکه چراکسی سراغ من نمیادبااینکه ظاهرم خوبه،مشکل اصلی این بودکه زیادی سربه زیرومظلوم بودم،فقط تودلم باخدای خودم حرف میزدم باتمام وجودم ازخدامیخواستم کسی روسرراه من بذاره ولی مشخصات اخلاقی طرف مقابلموهم به خدامیگفتم،میگفتم خدایامیدونی من اهل دوستیای دوروزه وبی پایه اساس نیستم من ازت عشق واقعی میخوام،کسی که لایق من باشه میدونی که چقدرسعی میکنم پاک ونجیب باشم،کسی روبزارسرراه من که به معنای واقعی انسان باشه،باشخصیت،تحصلیکرده،فوق العاده مهربون و...

هرروزمنتظرجواب خدابودم،هرروزمنتظربودم کسی روکه ازخدامیخوام پاپیش بذاره واصلااصلاراهی برای خداتعیین نکردم منظورم اینه که نگفتم حتماازدانشگاه ماباشه یافلان شخص باشه،فقط گفتم من همچین کسی روازت میخوام...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم الان خیلیا میان میگن قانون جذب وجود نداره وچرته 

منکه خیلی باورش دارم

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 
کسی تونسته با قانون جذب یک شخص خاص جذب کنه؟

روی ویژگی‌ها تمرکز کن نه شخص خاص. چون ما عاشق ویژگیای طرف میشیم و صدها نفر تو دنیا هستن که اون ویژکیای مورد تظر شما رو دارن. 

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

نمیدونم باورتون میشه یانه من ماهی که بارداربودم به بی بی چک مثبت فکرمیکردم قبل وخواب وبعدبیداری هی تصورمیکردم رفتم دسشویی بی بی گذاشتم منم ذوق میکنم سه روز به موعدبی بی مثبت میشد ولی آزام منفی 😂😂😂😂😂که بالاخره اونم مثبت شد

یه صلوات میفرستین منم مستقل زندگی کنم به دورازفامیل شوهر☹️☹️☹️

بیشترازدوماه ازترم اولم میگذشت ومن بی صبرانه منتظرپاسخ خدای مهربونم بودم،امایه شب خیلی دلم گرفته بودواقعاازتنهایی رنج میبردم دوستامم دنبال دوست پسراشون بودن ومن بیشترتنهاشده بودم،باخدای خودم خیلی حرف زدمودرددل کردم،گفتم خداجون دیگه صبرم سراومده کمکم کن،تادوی شب باخداخلوت کرده بودم،یادمه گوشیم خراب بودوهمه ی کانتکتام پاک شده بودن،هرکی پیام میدادبایدمیپر سیدم شما،سال۸۹بودواون موقع هازیادبه هم تک میزدیم،ساعت دوی شب بودکه دیدم یکی تک زد،منم که خوابم پریده بودگفتم حتمایکی ازدوستامه ومیدونه شمارشوندارم داره اذیتم میکنه،بهش پیام دادم شما؟برام دوبیت شعرفرستاد،دیگه مطمعن شدم که میخوان اذیتم کنن باحالت تهدیدگفتم یاخودتومعرفی میکنی یابدونم کدوم یکی ازبچه هایی حالتومیگیرم دیدم خودشومعرفی کرد:

من فرهادم،ترم اخرمهندسی عمران،۲۳سالمه

اول جاخوردم ولی بازگفتم نه این یکی ازدوستامه منم سربه سرش گذاشتم والکی خودمومحسن معرفی کردم،ولی انگارمطمعن بودمن خانومم بهم گفت من راستشوگفتم لطفاشماهم راستشوبگین،خلاصه تاپنج صب باهاش کل کل میکردم وواقعافکرمیکردم ازدوستامه ولی خودمومعرفی نکردم

ساعت ده صب کلاس داشتم،سرکلاس بودم که دیدم هی صدای پیامک گوشیم میومدیواشکی چک کردم دیدم همون دیشبیه اس وکلی پیام داده،بگم که من اون موقع توفضای مجازی نبودم،بعدکلاس پیاماشوخوندم یه چیزی که برام جالب بوداین بودکه انگاراون طرف مقابلم باخودش یه قراری گذاشته بودکه اگه کسی جواب سوالشوبلدباشه همونیه که دنبالش میگرده،چون دیدم پیام داده بودمیشه یه سوال بپرسم ازتون وچون دیده بودمن جواب ندادم بازپشت سرهم پیام داده بودکه سوالم خصوصی نیست خواهش میکنم حتماجواب بدین وسوالش این بودکه،شمامیدونین اسم مادرکوروش کبیرچیه؟وای چقدخندم گرفت به سوالش، یادمه توی سلف بودم بهش پیام دادم من باورم نمیشه که آقاباشی وبلافاصله زنگ زدومن وقتی جواب دادم دیدم صدای یه اقاست وخشکم زد،راستش ترسیدم گفتم نکنه اشناباشه یاازپسرای دانشگاه نکنه میخوادمنوامتحان کنه 

خلاصش کنم براتون،من تایه هفته باهاش فقط پیامکی درارتباط بودم وبهش شک داشتم خلاصه خیلی کاراکردکه ثابت کنه اصلامنونمیشناسه وکلادانشجوی یه شهردیگست واعتمادمنوجلب کرد،هنوزبهش فکرمیکنم تودقت وریزبینی خدای مهربونم میمونم،دقیقاهمونی بودکه میخواستم اصلامولای درزش نمیرفت انقدراین شخصیت به چیزی که من میخواستم نزدیک بودکه حدنداشت،من عاشق خوشنویسی ام واین اقاخوشنویس بود،شعردوست دارم،اهل شعرخوندن بودوگاهی زنگ میزدبرام شعرمیخوند،ویه نکته ی جالب این بودکه ماهمشهری هم بودیم واینهاهمه کاملااتفاقی بود،ازبس مهربون بودکه باتمام وجودمهربونیشوحس میکردی،باادب،باشخصیت،اهل مطالعه...

یه چیزدیگه که مثل معجزه بودبرام این بودکه مابعددوسه ماه دوستی تلفنی قرارشدهمدیگه روببینیم بهم زنگ زدوگفت میخوام برات کتاب بخرم چی بخرم؟تودلم اسم کتابی روکه میخواستم گفتم ولی به خودش نگفتم ،گفتم هرچی خودت دوست داشتی بخرووقتی بهم گفت که فلان کتابوخریدم ازحیرت واقعاخشکم زده بود،دقیقاهمون کتابی بودکه میخواستم،یامتنی که گفت برات صفحه ی اولش خوش نویسی میکنموخودت انتخاب کن ومن بازم گفتم خودت انتخاب کن واون دقیقامتنی که دوست داشتموانتخاب کرده بود...

الان که قانون جذب رومیخونم وباهاش آشناشدم همون لحظه اول بهش ایمان اوردم چون دیدم من بارهابدون اینکه بدونم جذب چیه توذهنم چیزی روخواستم وبودنشوحس کردم وبه خدای خودم مطمعن بودم که بهم میده واونوبه دست اوردم

کسی تونسته با قانون جذب یک شخص خاص جذب کنه؟

باقانون جذب نمیشه شخص خاصی روجذب کردمثلابگی من فلانی رومیخوام وبعدبتونی جذبش کنی،ببین اون شخص چه خصوصیاتی داشته که توبهش علاقمندشدی بعدبگوخدایامن کسی رومیخوام که این ویژگیاروداشته باشه یعنی دست خداروبازبذارتاهمچین کسی روسرراهت بذاره

الان که قانون جذب رومیخونم وباهاش آشناشدم همون لحظه اول بهش ایمان اوردم چون دیدم من بارهابدون اینکه ...

خب بقیش؟؟؟

میشه وقتی امضامو دیدین واسه رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین💟خیلی ممنون💞🌹🌷