2777
2789
عنوان

شوهرم دیشب بهم گفت...

979 بازدید | 43 پست

داریم دنبال یه آپارتمان نقلی میگردیم برا خرید اما قیمتا خیلی رفته بالا 

البته طبقه اول خونه مادرشوهرم اینا خالیه اما شوهرم راضی نییت میگه اذیتت میشی:(((

دیشب که چند جا رفتیم برگشت بهم گفت اگه با یکی از خواستگارای پولدارت ازدواج کرده بودی الان راحت بودی :((( خیلی ناراحت شدممممم 

چرا همه چی گرون شده  ای تف به این گرونی. طفلک همه زوجای جوون 

دلم خیلی پره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا باید طبقه خونه مادرشوهرت اذیت بشی، من ک درک نمیکنم، ما ک کنارهم توی دوتا طبقه ایم اصلا مشگل ندار ...

خب عزیزم خواهر منم 8 ساله طبقه پایین خونه مادرشوهرشه مشکلی ندارن همه که مثل هم نیستن 

به دل نگیر شوهر منم همیشه میگه اگه با پولدار ازدواج میکردی...منم همش میگم من در کنار تو خوشبختم پول برام مهم نیست .همین که تو میخندی یعنی زندگیمون عالیه ....بعدشم بوس بغل میکنیم همو 

باز خوبه شوهرت همچین اعترافی میکنه،این جمله همیشه تو ذهن خود منه.

ما هم با پولمون دنبال خونه ایم،یه طبقه همکف یک خواب ،بدون پارکینگ به پولمون کفاف میداد ،بنظرتون بخریم یا نه؟بدون پارکینگ ماشینمونا کجا بذاریم؟

خدایا شکرت