2777
2789
عنوان

دلم خیلی کرفته

291 بازدید | 27 پست

همسرم عاشق بچه هاست من باردار شدم انقذر خوشحال بود که حد نداره من همیشه از این ناراحت بودم که همسرم همیشه بعد کار خونه مادرش میرفت و شب میومد خونه تو‌ حسرت این بودم شوهرم عین بقیه مردا بعد کار بیاد خونه ولی من تنها تو خونه بودم تا شب بیاد خونه ، از وقتی باردار شدم نگران حالم بود همیشه زود خونه میومد ، خواهر شوهرمم یه بچه داره که شوهرم عاشقشه محاله یه روز اونو‌نبینه خلاصه شوهرم همیشه تنها یا خونه ماذرش بود یا خواهرش منم اغلب شبا تنها بودم تا بیاد دیگه زمانی که میومد شام میخوردیم و منم خوابم مبگرفت ، تازه داشتم زندگیم اون طور که میخواستم میشد همه میگفتن دیگه شوهرت بابا بشه به عشق بچه اش همش زود میاد خونه و پابند زندگی میشه ولی الان میگن بچم رشد نکرده باید بنذازمش متاسفانه شوهرمم ایراد و از من میدونه در صورتیکه من بارداری اولمه ، دیگه عین قبل شده خونه نمیاد همش سرش به بچه خواهرش گرمه تو دلم اتیشه چرا خوشحالی بابا و مامان شدنمون انقدر عمرش کوتاه بود و چرا خدا نخواست شوهرم به بچه خودش محبت کنه ، دست خودم نیست ولی هر کیو میببنم بچه داره بهش حسودیم میشه و دوست ندارم فعلا باهاش برم و بیام چون یاد بچم میفتم که ذاره از ذستم میره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم اصلا مشكلي نيست منم همينطور شدم مشكل از هر كسيه مهم نيست،خودتو تقويت كن انشاالله ٦ ماه ديگه باردار ميشي

❤️تمام زندگيه من،پسر خوشگلم كي ميشه بغلت كنم و دستاي كوچولوتو لمس كنم❤️

توی هر کاری مصلحتی هستش به خدا توکل کن شاید اینطوری براتون بهتره، خدا همیشه به فکر بنده هاش هست و صلاح تو رو بهتر از خودت میدونه، ولی نباید مرد با یه بچه پابند زن و زندگی باشه سعی کن همسرتو وابسته خودت کنی

آینده ای خواهم ساخت که گذشته ام در مقابلش زانو بزند....
با همسرت صحبت کن. بهش بگو که الان بیشتر از قبل بهش نیاز داری.ازش بخواه زمان کوتاهتری خونه مامانش بمو ...

انقدر روشون حساسه که من هر چی بگم ناراحت میشه و‌عکس العمل خوبی نشون نمیده ..

شما بچه دار بشی یا نه مشکل شوهرتون جدیه و باید حل بشه. غلط میکنه میره سراغ بچه خواهرش وقتی زن داره. انقد شیفته خواهر مادرش بود غلط کرد زن گرفت میموند ور دل همونا. کوتاه نیا نذار بره هر روز اونجا