2777
2789
عنوان

لواشک

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 40 پست
وای دهنم اب افتاد . ولی خب بهتر بود نمیریختی چون این سفره یه بار مصزف ها مواد داره خوب نیس حتی میگن ...

سفرش یکبار مصرف نیست که از اینایی که پارسال مدشده بود طلایی و نقره ایش اومد بازار میگفتن رنگ نمیگیره

سفرمم نو بود هم سفرم خراب شد هم خودم کلی زحمت کشیدم هم بیست کیلو میوه حیف شد😭😭😭

تامن باشم کارخودموکنم ب حرف کسی گوش ندم

متی ترانا و نراک...اللهم عجل لولیک الفرج

من اسم لواشک رو دیدم غش کردم وای خدااااا لواشک 🤤😋😋😋😋😋

خدایا شکرت برای این فرشته ای که بهم دادی دعای هر لحظه من بارداری تمام خانم های منتظر خدایا این حس شیرین رو قسمت همه خانم های منتظر کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سفرش یکبار مصرف نیست که از اینایی که پارسال مدشده بود طلایی و نقره ایش اومد بازار میگفتن رنگ نمیگیره ...

اخی ای بابا . حالا نمیخواد همه رو یه جا رنده کنی اذیت میشی هربار اون مقدار که میخوای بدی بچه ها یا خودتون مصرف کنی .اون قسمتاشو که رنگ گرفته پاک کن

دنیای مجازی یعنی تنهایی دسته جمعی ؛
اخی ای بابا . حالا نمیخواد همه رو یه جا رنده کنی اذیت میشی هربار اون مقدار که میخوای بدی بچه ها یا خ ...

آخه خیر سرم این سری میخواستم لواشک رولتی درست کنم😭😭

متی ترانا و نراک...اللهم عجل لولیک الفرج
بیا یاد منم بده لواشک درست کردن روووو خیلی هنرمندی

عزیزمی.....ای کلک از کجا میدونی هنرمندم 

طرز تهیه لواشک خوشمزه

1 کیلو الو شابلون

1 کیلو شلیل 

نیم کیلوهلو.....

همشون رو بپز ...در حین پخت اصلا اب نریز خودش اب میندازه......وقتی 10 دقیقه جوشید خاموشش کن......سرد که شد ....بادستت چنگ بزن که له بشه

بعد مقداری نمک و سرکه نصف استکان بریز......بعدمتو سینی رو با حوصله سلیفون بکش و لواشک رو بریز توش و بزار جلو افتاب مستقیمیکم نمکم روش بپاش

حماقت یعنی  صادق بودن با کسی که سیاست دارد  
الهی ببخشید

قربانت شوخی کردم یکم لواشک تو یخچال داریم 

ولی اینقدر حالم بده از حالت تهوع که جون ندارم بخورم چیزی 

خدایا شکرت برای این فرشته ای که بهم دادی دعای هر لحظه من بارداری تمام خانم های منتظر خدایا این حس شیرین رو قسمت همه خانم های منتظر کن