2777
2789
عنوان

اصفهانیا بیاین یه لحظه

1292 بازدید | 7 پست

سلام خانوما خوبین 

کسی اصفهانی هست!?  

فروشگاه لباس زنانه سایز بزرگ 48-50-52کسی میدونه کجا هست!  مسافریم اصفهان لباس میخوام بخریم ممنون میشم راهنمایی کنید 

دیر اومدی نخواه زود برو 😡😈😂

اصفهانی نیستم 

شهر خودت کجاست همونجا بخر راحتتری

یبار رفتیم اصفهان نزدیک سی و سه پل مغازه ها همه لباس زنونه بود 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

سلام عزیزم ب شهر ما خوش امدید،لباس مجلسی اگه میخوای برو انقلاب پاساژ انقلاب طبقه بالا ،یا انقلاب پاساژ سپاهان،،حالا همه جا سایز بزرگ پیدا میکنی،برای چرخ زدن و خریدن تو خیابون نظر غربی،شرقی و میانی بوتیک لباس سایز بزذگ پیدا میکنی،

چهارباغ بالا هم مجتمع پارک من یبار بوتیک سایز بزرگ دیدم اونجاهم یسر برو

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم ب شهر ما خوش امدید،لباس مجلسی اگه میخوای برو انقلاب پاساژ انقلاب طبقه بالا ،یا انقلاب پاس ...

ماشالله همه جاهای گرونقیمت 😂😂

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
سلام عزیزم ب شهر ما خوش امدید،لباس مجلسی اگه میخوای برو انقلاب پاساژ انقلاب طبقه بالا ،یا انقلاب پاس ...

مرسی عزیزم 😍باراولم نیست ک میام اصفهان ولی واسه خرید لباس تاحالا جاییی نرفتیم حتما اینجاهارو میرم ولی فک کنم چهار باغ و اینا گرون باشه 

دیر اومدی نخواه زود برو 😡😈😂
من خودم شهرکردم نه نمیشه اخه چند دست لباس بیشتر نیاوردیم الان دیگه لباس نداریم حداقل ی دست بخریم

نزدیکها سی و سه پل بپرس ما یه دوری زدیم سراسر لباس زنونه بودپاساژهاشو نمیدونم دیگه نرفتم 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
ماشالله همه جاهای گرونقیمت 😂😂

ن اتفاقا نطروپاساژ انقلاب قیمتامناسب تره من همیشه واسه خرید خیلی میگردم و قیمت مناسب پیدا میکنم

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 
مرسی عزیزم 😍باراولم نیست ک میام اصفهان ولی واسه خرید لباس تاحالا جاییی نرفتیم حتما اینجاهارو میرم و ...

خب همون پاساژ انقلاب برو طبقه بالا ی بوتیک داره بنام یاران باران اینجا قیمتا خیلی مناسبه و معمپلا مغازش همیشه شلوغه سایز بزرگ هم پیدا میشه

اگه دوست داری یسر به میدان عتیق یا همون سبزه میدون بزن اونجاهم ی بازار بزرگ خرید هست