2777
2789

بچه ها من قبلا هر ماه یه درمیون تخمک از سمت راست و چپ آزاد میشد ولی الان چند ماه از سمت چپ آزاد میشه. مشکل من اینه که وقتی از سمت راست آزاد میشد قشنگ زمان آزاد سازی رو میفهمیدم با درد . ولی وقتی از سمت چپ آزاد میشه اصلا متوجه نمیشم . من برای پسر اقدام میخوام بکنم که میخوام زمان دقیق تخمکگذاری رو بفهمم.

من سمت راست بود دختر....مادرم دوتا دختر داره یکیمون سمت راست بود یکی سمت چپ

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نمیدونستم چپ دختره یا پسر و آیا ربطی به تخمک چپ و راسنت داره یا نه اما سر پسرم مدام طرف چپ بدنم درد میکرد و کلا از همون طرف چپ دل زدنا شروع شد و الان طرف راست و سونو گفته دختره اگر اشتباه نباشه.

چه طور میفهمین از کدوم طرف آزاد شده؟؟؟

من این ماه هر دو تا تخمدان ها فولیکول های خوبی  داشتن

هر دو تیر میکشن ولی آخر نفهمیدم کدوم آزاد شد

خدا جونم خودت حافظ پسر کوچیکم باش. برای سلامتیش لطفا صلوات بفرستین😍😍 خاطره بارداری و زایمان من
چه طور میفهمین از کدوم طرف آزاد شده؟؟؟ من این ماه هر دو تا تخمدان ها فولیکول های خوبی  داشتن ...

اگه فقط یه سمت بالغ داشته باشه بعضیا با تیر کشیدن میفهمن ولی اگر دو سمت بالغ داشته باشه سخته فهمیدنش

میشه بیشتر توضیح بدید منم دوست دارم بچه دومم پسر بشه چطوری متوجه بشم تخمک چپ و راست و؟؟...

اگه خودت متوجه نمیشی باید رو 12 اینا بری سونوی رحم و تخمدان بهت میگه