2777
2789
عنوان

دیر اومدی نخواه زود برو😅😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2164 بازدید | 86 پست
ای جون چه قشنگ 😍ولی من ۶ رو هنوز شب حساب میکنم  😅😅😅

😂😂😂😁😁😁 اینقدر صبحا ساکت و باحاله. فکر کن پنجره هم باز باشه. اول صبحی صدای گنجشکا اول شروع میشه اینقده دوش دالم 😁😁😁😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زبان فارسیشو تو مدرسه پاس نشده😐😐😐نخواه زود برو دیگه چیه😐😐باید بگه نخواه زود بری😕

همونو بگو 😅😅😅😅😅😅

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

بچه ها من تو عمرم تا یازده نخوابیدم خیلی دویت دارم ببینم میشه یانه 

ولی نمیتونم انقدر غلت میخورم واینور اونور میکنم بیدار میشم بدن درد میگیرم

خرم  آن روز کز این منزل ویران بروم....
كسايي كه به ٩ صبح ميگن كله سحر معلومه مجردن يا هنوز مامان نشدن 😁😁😁 من كه چندين ساله خواب تا ...

دلللللی 😍 ‌. عزیزم چه عجبی ازینورا ‌.‌... آره من مجردم آخه ۹ خییییلی زوده ها هنوز شب به حساب میاد😅😅😅

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
ای بابا  شبها زود بخوابین تا صبح زود بیدار بشین اصلا زود بیدار شدن برکت داره

خعلی سخته باران 😢😢😢

بچه ها من تو عمرم تا یازده نخوابیدم خیلی دویت دارم ببینم میشه یانه  ولی نمیتونم انقدر غلت میخو ...

یــک کیفی داااااارررره که نگووووو و نپـررررررس🤣😆واااااای من خیلی وقته7صبح رو ندیدم😶 

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
دلللللی 😍 ‌. عزیزم چه عجبی ازینورا ‌.‌... آره من مجردم آخه ۹ خییییلی زوده ها هنوز شب به حساب میاد😅 ...

حسابي كار دارم عشقم😔😔😔

هر دو سه شب يه سر ميام فقط به پريازديدا يه سر ميزنم و ميرم

ميدوووونم مجردي عزيز دل اصلا تابلوئه 😁😁😁

حسابي لذتشو ببر كه بعد از بچه دار شدن ديگه به چشمت نميبيني اين همه خوابو 😁😁😁

از خواب خسته ام ، به چیزی بیشتر از خواب نیاز دارم...چیزی شبیه بیهوشی برای زمان طولانی ...شاید هم از بیداری خسته ام، از این که بخوابم و تهش باز بیداری باشد...کاش میشد سه سال یا شش سال یا نه سال خوابید و بعد بیدار شد..نشد  هم نشد
من دارم میرم راند دوم      

😅😅😅😅😅

حسابي كار دارم عشقم😔😔😔 هر دو سه شب يه سر ميام فقط به پريازديدا يه سر ميزنم و ميرم ميدوووونم مجر ...

عزیز دلم 😅😅😅😅😍😍😍میفهمم الان روزای خوبمه 😅😅😅