2777
2789

من یه زن شاغلم که از خانواده خودم دورم و جایی زندگی میکنم که فقط خانواده شوهرم این جان دو ماه پیش بخاطر تصادف شوهرم مادرش اومد خونه مون حالا خداروشکر شوهرم چیزیش نشده بود ولی دیگه مادره و نگران بچه ش میشه از دوماه پیش تا الان که اومده اینجا و هر روز مهموناش آوار میشن سرم هیچ،چند روزه که شوهرم کارش طوری شده که اصلا نمیتونه بیاد خونه ینی طوری که شاید ب هفته هم نتونه بیاد خونه و مادر شوهر ب بهانه اینکه من تنها نباشم ول کن نیس و نمیره خونه ش حالا بازم اینو میشه تحمل کرد مادر شوهر کم نیس خواهر شوهرم هم بچه هاش که سه تا بچه ی 17،11،9ساله ش هم فرستاده اینجا دیگه دارم دیوونه میشم تورو خدا یه راهکار بدین بدون ناراحت شدنشون دکشون کنم

من آدمی هستم که رفتارمو با شعور دیگران ست میکنم ،پس اگه یه وقت ناراحت شدی از رفتارم ،به شعورت یه نگاهی بنداز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو باشگاه..یا یه کار یا سرگرمی بیرون خونه پیدا کن

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀

بگو من تنهایی مشکلی ندارم نمیخوام مزاحم زندگی شما شم همینجوریشم چندماه شما قید زندگیتونو زدین اومدین کنار ما مرسی بیشتر از این خجالتم ندین😉

زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.