2777
2789
عنوان

با شوهر چشم چرانم چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 7633 بازدید | 60 پست
نميتوني فيلم بگيري ولي ميتوني همون لحظه بهش بگي، احساس ميكنم از اول برخورد جدي نكردي باهاش ، تحمل هم ...

همیشه خدا دو برم زنداداشمه و فامیلا ننیتونم به روم بیارم

خدایا این فرشته کوچولو رو  بعد ۱۴ سال با این زلزله و تنش عصبی و لخته برام نگه دار خدایا تنها امیدمه بخاطر این بچه ۱۲ بار عمل رفتم خدایا از جونم گذشتم چه شماتتا که نشنیدم برام نگهش دار یا ارحم الراحمین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا چون بچه نداری راحت میتونی تهدیدش کنی به جدایی

اینکه راضی برا طلاق از تهدید طلاق اصلا نمیترسه  راضیه

خدایا این فرشته کوچولو رو  بعد ۱۴ سال با این زلزله و تنش عصبی و لخته برام نگه دار خدایا تنها امیدمه بخاطر این بچه ۱۲ بار عمل رفتم خدایا از جونم گذشتم چه شماتتا که نشنیدم برام نگهش دار یا ارحم الراحمین
وای چقد حرص میدی آدمو ،زن یعنی فقط به درد بچه آوردن میخوره؟؟؟؟

زن اجاق کور و نون خور به چه دردی میخوره

همیشه خدا دو برم زنداداشمه و فامیلا ننیتونم به روم بیارم

خودش رو تو غيرتيه يا نه معمولي برخورد ميكنه؟ مثلا اگه از يه مرد خوشتيپ و خوشگل تعريف كني چي ميگه؟ 

حيوانم آرزوست 😞😞😞

واقعا چقد ارزش خودتو میاری پایین ک نازایی و نمیتونم جداشم بکشتمم باید باهاش زندگی کنم الان خیلی از اقایونی ک بچه دارن با این قضیه مشکلی ندارن و راضیم هستن خیلی متاثر شدم از طرز فکرت و نگاهت نسبت ب خودت میگی حتما باید بزایی ک نون خور نباشی

باور نکن جدی که بشه سکته میکنه

خودش میگه امروز بخوای همین امروز اقدام کنیم برا طلاق راضی باشی من مشکلی ندارم با طلاق کلی خرجت کردم برا بچه نتیجه نداد

خودش رو تو غيرتيه يا نه معمولي برخورد ميكنه؟ مثلا اگه از يه مرد خوشتيپ و خوشگل تعريف كني چي ميگه؟&nb ...

اصلا تعصب نداره بهم براشم مهم نیست از مردی تعریف کنم