شوهر من چشم چرونه به همه نگا میکنه به فامیلای نزدیک من زنداداش دختر خاله دختر عمو به دوستام طوریم نگاه میکنه که همه متوجه میشن مثلا امروز تو پارک مامانم شوهرمو صدا میزد شوهرم به یه خانمه زل زده بود نمیشنید بعد من گفتم مامانم کارت داره تو فامیلمون هر کی خوشکله بهش زل میزنه حتی کسایم که اندام تو پری دارن از پشتم براندازشون میکنه سعی میکنه با همچین ادمایی بیشتر حرف بزنه معاشرت کنه کافیه یه زن خوشکلی و ببینه منو اصلا نمیبینه خیلیم بهش تذکر دادم که ناراحت میشم نگاه نکن فیگور میگیره قسم میخوره میگه بیار دست به قران بزنم که من به کسی نگاه نکردم اصلا خودش متوجه نیست که نگاه میکنه و باعث خجالت من و مقید شدن اطرافیانم میشه چیکار کنم با همجین شوهری دایمن سنگینی نگاشو رو بقیه حس میکنم اصلا متوحه نیست همه ما داریم میبینمش که جش چرونی میکنه خیلی چش چرونه به اصرارای منم توجه نمیکنه به چش چرونیش ادامه میده وقتی زن خوشکلی میبینه از خودش در میره هی نمک میریزه به زنای خوشکل هنسایه زل میزنه چند بارم تو فضای مجازی از خانمه عکس میخواست چت میکردن حالبیش اینحاست خودشو با حیا ترین مرد میبینه بنظرتون جیکار کنم من
خدایا این فرشته کوچولو رو بعد ۱۴ سال با این زلزله و تنش عصبی و لخته برام نگه دار خدایا تنها امیدمه بخاطر این بچه ۱۲ بار عمل رفتم خدایا از جونم گذشتم چه شماتتا که نشنیدم برام نگهش دار یا ارحم الراحمین
خدایا این فرشته کوچولو رو بعد ۱۴ سال با این زلزله و تنش عصبی و لخته برام نگه دار خدایا تنها امیدمه بخاطر این بچه ۱۲ بار عمل رفتم خدایا از جونم گذشتم چه شماتتا که نشنیدم برام نگهش دار یا ارحم الراحمین
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
هیچ کاری لازم نیس کنی.البته اگه میتونی یه عمر با همچین مردی که اگه بشه اسمشو گذاشت مرد زندگی کنی
من نمیخوام باعث جدایی کسی بشم ولی لطفا با تذکر و قسم های بیهوده ی یه نفر عمر خودتو تباه نکن اگه میتونی به اصلاحش امید داشته باشی کنارش بمون و کمکش کن ولی اگه ناامیدی از درست شدنش ........
اولا که باید بره مشاوره. دوما چند بار که حواسش نیست ازش یواشکی فیلم بگیر بعداً بده ببینه شاید مشکلشو ...
اخه نمیشه که فیلم گرفت من چجوری فیلم بگیرم جلوی خونوادمو دوستام از همسرم موقع چش چرونی چش چرونیم تایم انچنانی نداره که سریع دوربینشو روشن کنم
خدایی واسه منم پیش اومده تو خیابون یاد چیزی می افتم خندم میگیره به خودم میام میبینم زل زدم تو چشمای یه آقا دارم میخندم😳🤦♀️ ولی اینجور که شما میگی همیشه اینطوریه بده.ازین محیطا یه مدت دورش کن پارک و... نرید گفت چرا بگو میدونم دست خودت نیست میدونم شاید حواست به منه ولی چشمت جای دیگه ،بهت اعتماد دارم ولی من اذیت میشم واسه همین نمیام باهات جایی
از ته دلم میخوام خدا به همه ی چشم انتظارا معجزشو نشون بده🙏
هیچ کاری لازم نیس کنی.البته اگه میتونی یه عمر با همچین مردی که اگه بشه اسمشو گذاشت مرد زندگی کنی من ...
مجبورم باهاش بسازم جون من مشکل نازایی دارم
چون مشکل نازایی داری مجبوری بسازی؟؟؟؟ واقعا حرفت برام عجیبه خدا رو هزاران بار شکر کن که ازش بچه دا ...
اره دیگه چون بچع دار شدن یه امر طبیعی من نمیتونم بیارم طلاق بگیرم چی میشه کی راضی زن نازا داشته باشه خرجیشو بده یه نون خور اضافی کی میخواد