2777
2789
عنوان

با شوهر چشم چرانم چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 7633 بازدید | 60 پست
بهت میگه همین فردا طلاقت میدم راضی باشی بعد باهاش زندگی میکنی خدا صلاح دونسته همچین ادمی پدر نشه

اره بخدا اونم بعد ۱۳ سال زندگی

خدایا این فرشته کوچولو رو  بعد ۱۴ سال با این زلزله و تنش عصبی و لخته برام نگه دار خدایا تنها امیدمه بخاطر این بچه ۱۲ بار عمل رفتم خدایا از جونم گذشتم چه شماتتا که نشنیدم برام نگهش دار یا ارحم الراحمین

عزیزم شوهرت بیماره و‌ درمانش رو هم راستش من نمی دونم  و فکر نکنم درمان راحت و قطعی ای داشته باشه 🙁 باز به شعور شما که می فهمی مشکل از همسرته نه همه ی زن های عالم 😐

لَا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ ❤️❤️❤️ اِنّ مَعَ العُسْرِ یسْراً ❤️❤️❤️ تیکر آزمونمه 💪 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیییییزم،خوب مهریتو بگیر جدا شو با پولش زندگی کن

بخاطر مامان بابام که ننیخوام داغون شن دارم تحمل میکنمسر بچه دار نشدن من خیلی تحقیر شدن هیلی حرفا شنیدن تو این چند سال اندازه ۲۰ سال شکسته شدن دیگه ننیخوام طلاقمم به اجاق کوریم اضافه بشه

خدایا این فرشته کوچولو رو  بعد ۱۴ سال با این زلزله و تنش عصبی و لخته برام نگه دار خدایا تنها امیدمه بخاطر این بچه ۱۲ بار عمل رفتم خدایا از جونم گذشتم چه شماتتا که نشنیدم برام نگهش دار یا ارحم الراحمین
مجبورم باهاش بسازم جون من مشکل نازایی دارم

اخی عزیزه دلم

خیلی دلم شکست با این پستت😢

نازا نیستی😢خدا بهت نی نی میده ان شاءالله

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤
اخی عزیزه دلم خیلی دلم شکست با این پستت😢 نازا نیستی😢خدا بهت نی نی میده ان شاءالله

منم دلم از دنیا پر خیلی عذاب کشیدم تو این دنیا به احترام مامان بابام دارم نفس میکشم

عزیزم شوهرت بیماره و‌ درمانش رو هم راستش من نمی دونم  و فکر نکنم درمان راحت و قطعی ای داشته باش ...

نه بابا زنا چه گناهی دارن که شوهرم نگاشون میکنه 

نه بابا اهل مشاوره رفتن نیستن

اصلا تعصب نداره بهم براشم مهم نیست از مردی تعریف کنم

پس واقعا بايد بري پيش مشاور، راستش نميخوام ناراحتت كنم اما به نظرم بدترين خصوصيت يك مرد ميتونه اين باشه، چيزي نيست كه اكتسابي باشه ذاتيه و درست شدنش به اين راحتيا نيست 

حيوانم آرزوست 😞😞😞
زن اجاق کور و نون خور به چه دردی میخوره

بنظرت مرد هیزوچشم چرون به چه دردی میخوره!؟

مگه زن فقط برا بچه زاییدن به دنیااومده!؟

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
بخاطر مامان بابام که ننیخوام داغون شن دارم تحمل میکنمسر بچه دار نشدن من خیلی تحقیر شدن هیلی حرفا شنی ...

وا! طلاقم به اجاق کوریم اضافه بشه دیگه یعنی چی؟! پناه بر خدا،عزیز دلم مگه تو داری واسه جلومردم زندگی میکنی؟ اینحرفا رواز کجا در میاری؟! 

به خودت بیا دختر، با این وضع اگه بچه داشتی چون دیگه خیالتم راحت بود نازا نیستی مطمین باش الان دنبال طلاق بودی یه بچه هم رو دستت می ذاشت، اگه این همه واسش خوشاینده کهطلاق بگیری چرا بیخودی داری عمرتو تلف میکنی؟ اگه پشتوانه مالی نداری یه مدت باهاش مدارا کن پول جمع کن تو خونش بعدش به فکر جدایی باش