2777
2789
عنوان

با شوهر چشم چرانم چه کنم

7633 بازدید | 60 پست

شوهر من چشم چرونه به همه نگا میکنه به فامیلای نزدیک من زنداداش دختر خاله دختر عمو  به دوستام طوریم نگاه میکنه که همه متوجه میشن مثلا امروز تو پارک مامانم شوهرمو صدا میزد شوهرم به یه خانمه زل زده بود نمیشنید بعد من گفتم مامانم کارت داره تو فامیلمون هر کی خوشکله بهش زل میزنه حتی کسایم که اندام تو پری دارن از پشتم  براندازشون میکنه سعی میکنه با همچین ادمایی بیشتر حرف بزنه معاشرت کنه کافیه یه زن خوشکلی و ببینه منو اصلا نمیبینه خیلیم بهش تذکر دادم که ناراحت میشم نگاه نکن فیگور میگیره قسم میخوره میگه بیار دست به قران  بزنم که من به کسی نگاه نکردم  اصلا خودش متوجه نیست که نگاه میکنه و باعث خجالت من و مقید شدن اطرافیانم میشه چیکار کنم با همجین شوهری دایمن سنگینی نگاشو رو بقیه حس میکنم اصلا متوحه نیست همه ما داریم میبینمش که جش چرونی میکنه خیلی چش چرونه به اصرارای منم توجه نمیکنه به چش چرونیش ادامه میده وقتی زن خوشکلی میبینه از خودش در میره  هی نمک میریزه به زنای خوشکل هنسایه زل میزنه چند بارم تو فضای مجازی از خانمه عکس میخواست چت میکردن حالبیش اینحاست خودشو با حیا ترین مرد میبینه بنظرتون جیکار کنم من

خدایا این فرشته کوچولو رو  بعد ۱۴ سال با این زلزله و تنش عصبی و لخته برام نگه دار خدایا تنها امیدمه بخاطر این بچه ۱۲ بار عمل رفتم خدایا از جونم گذشتم چه شماتتا که نشنیدم برام نگهش دار یا ارحم الراحمین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتی روز عروسیمون انقد به مهمونا نگا کرد خواهرش اومد تذکر داد ولی گردن نمیگیره میگه من چشم پاکم چرا چشاش سیر نمیشه

خدایا این فرشته کوچولو رو  بعد ۱۴ سال با این زلزله و تنش عصبی و لخته برام نگه دار خدایا تنها امیدمه بخاطر این بچه ۱۲ بار عمل رفتم خدایا از جونم گذشتم چه شماتتا که نشنیدم برام نگهش دار یا ارحم الراحمین

وای خدا یبار یه خانومی ساپرت قرمز براق پوشیده بود ساق پاش قلمبه شده بود

ناخوداگاه جلب توجه میکرد و چشم ادم میرفت سمتش.حواسم به شوهرم بود یهو دیدم چشم اونم خورد به ساق پای خانومه🤦‍♀️

چیزب نگفتم ولی چند دقیقه بعد ترکیییدم که چراااا نگاه کردی... خیلی سخته واقعا

از ته دلم میخوام خدا به همه ی چشم انتظارا معجزشو نشون بده🙏

چشماشو از کاسه دربیار تنها راهش همینه ولاغیر

آرزو کن،گوش های خدا پر است از آرزو،و دست هایش پر از معجزه،شاید بزرگترین آرزوی تو،کوچکترین معجزه ی خدا باشد، خدایا معجزه ات را میخواهم ... 

اولا که باید بره مشاوره. دوما چند بار که حواسش نیست ازش یواشکی فیلم بگیر بعداً بده ببینه شاید مشکلشو قبول کنه که بیماره.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.