2789
عنوان

کسی بوده تنها وبدون همراه،بره بیمارستان برای زایمان طبیعی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2310 بازدید | 52 پست
یعنی خودمم احتیاجی به همراه ندارم،همراه بیاد توبیمارستان قراره چکاری انجام بده؟

تو زایشگاه ک همراه راه نمیدن عزیزم اونم بیمارستان دولتی ،ی همراه باید بیرون زایشگاه باشه ک هم فرم پذیرش رو پر کنه به عنوان همراه و هم اینک وقتی نوزاد به دنیا اومد کارای لباس و ایناشو بکنه و اگ ابمیوه و خرمایی چیزی احتیاج داشتی برات تهیه کنه 

منم یه جورایی وضع شمارو دارم شما بارداری اولته؟

نه باوو چهارمیه 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم اگه تهران بودی من می اومدم با این حال کمک میکنن بهت نگران نباش 

عزیزم مرسی عشقم

نه تهران نیستم

خودم دلم نمیخواد بگم کسی بیاد

فقط شرایط بیمارستان نمیدونم چطوریه

ازخدامه یعنی کسی بیاد حوصله منت هاشونو ندارم بعدا

تنها نه که نمیشه ولی اذیتی .برا بعد زایمان مخصوصا

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁

[QUOTE=64667805]نه باوو چهارمیه [/QUOTE]

اسم كاربريت 🤣😂

خدا نگهشون داره دارن چهار ويرانگر ميشن .....

يه كاربر ديگه أسم كاربريش مامان دو تفنگداره خيلي خنديدم 😁♥️😘

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان   
چرا اونکه هست من فک میکردم همراه خانوم باید حتما داشته باشم

همراه خانوم برا بعد زایمان هست تو بخش کنارت باشه ولی اگه نمیخوای کسی رو ببری ساک بیمارستانت رو مجهز بچین که اونجا اذیت نشی

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁
[QUOTE= 64667805 ]نه باوو چهارمیه [/QUOTE] اسم كاربريت 🤣😂 خدا نگهشون داره دارن چهار ويرانگر ...

ماشالا به حوصله ت

منکه همین یه پسر،اولی وآخریمه،بسکه اذیتم کردن اطرافیان 

من خودم دلم میخواد کسی نیاد همراهم باشه،فقط زایمان اولمه وتجربه ندارم،نمیدونم قراره چ اتفاقی تو بیما ...

صدرصد همراه با خودت ببر ، هم برات دلگرمیه هم اینکه وقتی زایمان کنی نمیتونی تنها بری دستشویی یا اینکه بچه رو کی میخواد جم و جور کنه خودت ک تا دوسه روز بعد از زایمان حتما درد و سرگیچه داری ، اصلا تنها نری ها ب هیچ وجه

❤❤دختر عزیزم میدانم گفتنش کفر است اما تو  این روز ها خدایی میکنی در سرزمینم ❤❤😍😍😍😍