2777
2789
عنوان

خانمای با فکر اقتصادی بیان

326 بازدید | 17 پست

سلام من الان میتونم با هزار زور دو واحد مسکن مهر کیانمهر بخرم بعد کم کم پرش کنم و بدم مستاجر .به نظرتون سرمایه گذار خوبیه؟ که بعد دو سه سال بفروشم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم  اینکه سرمایه ت تو‌ ریال نمونه خوبه اره، البته جنس طلا سکه و..بود بهتر بود ملک هم بد ...

ممنون عزیزم .اخه طلا و سکه افتضاح بالارفته میترسم پولمو بدمو یهو نصف شه

ممنون عزیزم .اخه طلا و سکه افتضاح بالارفته میترسم پولمو بدمو یهو نصف شه

درسته حق باشماست،

ولی همیشه سرمایه گذاری برا کوتاه جدت بخای بکنی اره استرسش زیاده که هی پایین بیاد استرس میگیری و..ولی نه اگه بگیری وبزاری کنار برا سرمایه گذاری  طولانی مدت خوبه،

مثل همین طلافروشیها همیشه پولشون ‌تو‌مغازه شون توویترینشون و‌گاوصندوقشونه،

ملک هم خوبه ،حالا بجای دوتا مسکن مهر نمیتونی یه شخصی ساز تمیز اما متراژ کوچیک بخری ؟

اگه خونه با تف ساخته نشده باشن كه خوبه..بايد به محكمي ومقاومت خونه هم دقت كرد..توشهرما كلي مسكن مهر زدند وباهزار رنگ و لعاب كه تو اولين نگاه هركسي عاشقش ميشد..با اولين بارون رنگش رفت و يكماه بعد هم سقفش قاچ خورد هم دروديوارش...من هم ازبيرون ديدم داغون شده وهم خواهرم چندماهي اونجامستاجربود.. والبته مسكن هاي مهر كرمانشاه هم كه ديدي دور از جون ... اكثرا به تف گيرن! به جاي دو واحد مسكن مهر يك واحد تروتميزبخر

👈آدما رو از رو ظاهر قضاوت نكن👉 نصفِ اينايي كه خدا رو قبول دارن، خدا قبولشون نداره🚫
خب علت بگین دیگه.الان فقط همون مهر قیمتش پایینه و هم خوبیش اینه که قسطشو از اجاره مستاجر میدم.

ما خواستیم بخریم بنگاه گفت مسکن مهر قیمتش گرون نمیشه بالا شهر قیمتش بالا میره