2777
2789
عنوان

بالاخره ابرو کاشتم😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 40889 بازدید | 220 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روزی که رعتم کیلینیک برام کوتاه کردن

نگین من 22  روزه از کاشت ابروم میگذره مشاورم زنگ زده میگه باید س جلسه برم مزو ن پولش و دارم ن وقتش و نمی‌دونم چیکار کنم توام رفتی 

تا خدابنده نواز است به خلقش چه نیاز....
ن من نرفتم هم درد داره هم تاثیر نداره

بهم گفت نبای ابروهات می‌ریزه بدرد نمیخوره کلا زحماتت می‌ره😭😭😭😭 950 هزار تومنه هر جلسه ش تازه سیصد چهارصد هزار هم باید پول اسنپ بدم تا جردن برم

تا خدابنده نواز است به خلقش چه نیاز....
بهم گفت نبای ابروهات می‌ریزه بدرد نمیخوره کلا زحماتت می‌ره😭😭😭😭 950 هزار تومنه هر جلسه ش تازه سیص ...

حرف الکی زده عزیزم منو خواهرم جفتمون کاشت کردیم مزوتراپیم نرفتیم همشم در اومد بزن تو گوگل مزوتراپی ببین چیه کلا فقط باعث میشه زودتر دربیاد همین 

بهم گفت نبای ابروهات می‌ریزه بدرد نمیخوره کلا زحماتت می‌ره😭😭😭😭 950 هزار تومنه هر جلسه ش تازه سیص ...

عزیزم میخواد مشتری جمع کنه پورسانت بگیره توجه نکن اگر اصرار کرد بگو راهش دوره اطراف خونم میرم انجام میدم دیگه پاپیچت نمیشه

عزیزم میخواد مشتری جمع کنه پورسانت بگیره توجه نکن اگر اصرار کرد بگو راهش دوره اطراف خونم میرم انجام ...

سلام عزیزم،تراکم ابروهات الان چطوره؟عکس قبلتو در حال ریزش دیدم

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست