2777
2789
عنوان

بالاخره ابرو کاشتم😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 40744 بازدید | 220 پست
باز خداروشکر. به نظرت خوب نکاشتن یعنی اصرار خودم طبیعی بود تیغ تیغی نشده که برای شما

چرا خوبه خودت نازک دوست داشتی دیگ من پهت دوست داشتم پهن کاشت ببین تیغ تیغی چند تا توش هست که خودم کوتاشون میکنم نمیشه گفت صدرصد همه تو خواب ابرو در میان ولی هیشکیم نمیفهمه ک من ابرو کاشتم الان یسری از فامیلامون میبینن هی میگن تو یه تغییری کردی ولی نمیدونن چیکار کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا خوبه خودت نازک دوست داشتی دیگ من پهت دوست داشتم پهن کاشت ببین تیغ تیغی چند تا توش هست که خودم کو ...

چقدررررر عالی مبارکت باشه عزیزم

اولاش که کاشت کردی قشنگتر بود یا الان بیشتر قشنگن

جانم عزیزم

من جمعه ابروهامو کاشتم اول اینکه میشه بعد ها با ژل ابرو اینا یکم حالتشو برد بالا؟

بعد اینکه به من گف موهات نازکه حتما مزو انجام بده ... هزینه شم خیلی زیاده نمیدونم انجام بدم یا ن 

من جمعه ابروهامو کاشتم اول اینکه میشه بعد ها با ژل ابرو اینا یکم حالتشو برد بالا؟ بعد اینکه به من گ ...

ببین مزو رو اگر خیلی موهات نازکه دوبار برو 

سعی کن زیاد ژل ابرو و رنگ نکنی ابروت و 

من موهام ن نازکه ن ضخیم به من گفت حتما بیا ولی من نرفتم 

اینم قبل ابروهام.من ابرو نداشتم اخه

این ابروها کاشته؟خیلی قشنگه  که 

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤