2777
2789
عنوان

جاری های من

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 40 پست
جاریای منم ابنطوری بودن اوایل ولی دو سه بار جوابشونو دادم نشستن سرجاشون

مث من همچین دم چینشون کردم که نگو خصوصا دومی رو 

لطفاااا😢 برای شفایمادرم👵یک حمدبخونینممنون انشالله هیچکدوم از عزیزانتون❤ بیمار نشن😍
اما من برا اینکه نفهمن ک حساسم برام مهمه نزاشتم روبرو کنه 

اشتباه کردی دیگه در این موارد نمیگن حساسی میگن خری ( البته ببخشیدا ) بزار روبه رو کنه ک بفهمه شوهرت پشتته سری بعد از این غلطا نکنه همیشه جلو این کارارو بگیرزرنگ باش ساده نباش

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تا مجرد بودم فکر میکردم اینا ک جاری بد دارنرن خودشون بدن ولی اللن میفهمم کار ب خوبو بدی ادم نداره کرم دارن نمیتونن خوشی منو ببینن

بنده پیر خراباتم که لطفش دایم است؛ورنه لطف شیخ و زاهد گاه هست و گاه نیست

شوهرم بهش فهمونده بود براهمین چند رو پیش ک باهم بیرون بودیم داشتیم تو شهر بازی سوار وسایلا میشدیم من گفتم بچه ها یه وقت ب مردا نگید دعوام میکنه شوهرم گفت تو نگو ما نمیگیم فهمیدم منظورش ب اون قصیه هست ولی خاک توسرم لال شدم جوابش ندادم

وای یه زن چقد میتونه کثیف باشه ک چنین دروغی میگه شوهرم میخواست یقه اشو پاره کنه داد میزد و فحشش میدا ...

رو قران دست گذاشتن مواظب باشید حتما بعدش باید خونربزی انجام بدید حتی شده ی مرغ ب فقرا بدید اگه خدای ناکرده دروغ باشه یکی میمیره ن اینکه بلافاصله ولی بعدا تاوان میگیره                                                  

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر                 یادگاری که در این گنبد دوار بماند

میگم همش میگه بیا روبرو کنیم تا دلم خنک بشه من نمیزارم بنظرت اگه دروغ میگفت انقد اصرار داشت ب روبرو کردن

مثلا من ی جاری دارم ۴۲ سالشه من ۲۸ میخواد با من کل کل کنه تا من میگم میخوام فلان چیزو بخرم بدو بدو میره میخره میخاد کارایی ک میکنه ب چشم من بده اخه ی مدت من ب شدت با شوهرم مشکل داشتم بعد خدارو هزااااار مرتبه شکر مشکلم حل شده اون زمانی مشکل داشتم چقدررررر ب چشم من میداد خوشیاش الانم هنوز همینجوریه اگه رفتن جایی دنیایی عکس میگیره فرت فرت میفرسته واسه من از غذاشون از بستنی لباس بچه هاش همه چی 

..بچه من یکم لاغره بچه های اون تپل ب عبارتیییی چاااااق حالا هی جلو شوهرم میگه دخی ب بچت برس فلانش کن برو موهاشو پسرونه کوتاه کن جوری برخورد میکنه انگار من بچمو گشنگی میدم اینقد اوایل غصه میخوردم الان میگم کو ن لقش بخاطر اون خودمو حرص بدم برن گم شن خدایا شکرت شوهرم خیلی تغییر کرده کو ن همشون سوخت 

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 

مثلا تو تفریح سه تایی میرفتن عکس گرفتن و گشتن منو صدا نمیکردن خیلی دلم گرفت ولی شوهرم گفت بیخیال خودم میبرم میگردونمت