الههنازشاد مدیر استارتر عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 884 عنوان جاری های من 520 بازدید | 40 پست راستش از روز اول ک منو دیدن شروع کردن به برهم زدن ارامشم بنده پیر خراباتم که لطفش دایم است؛ورنه لطف شیخ و زاهد گاه هست و گاه نیست 1397/04/29 | 19:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mary97mary عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 1859 مث من تعریف کن برام لطفاااا😢 برای شفایمادرم👵یک حمدبخونینممنون انشالله هیچکدوم از عزیزانتون❤ بیمار نشن😍
الههنازشاد مدیر استارتر عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 884 نمیدونم باهاشون چیکار کنم مجبکر کمو بیش ببینمشون همش دروغ میگن تیکه میندازن خیلی دلشون مسخواد رابطه منو شوهرمو خراب کنن بنده پیر خراباتم که لطفش دایم است؛ورنه لطف شیخ و زاهد گاه هست و گاه نیست
الههنازشاد مدیر استارتر عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 884 مثلا یکی از جاریام یه مشت عکس مستهجن تو گوشیش نشون داد گفت اینارو شوهرت برام فرستاده منم با گریه و دعوا ب شوهرم گفتم شوهرم دست گذاشت رو قران ک دروغ میگه گفت بیا بریم روبرو کنیم بنده پیر خراباتم که لطفش دایم است؛ورنه لطف شیخ و زاهد گاه هست و گاه نیست
سارینا____۷۱ عضویت: 1396/12/12 تعداد پست: 2055 سعی کن باهاشون خشک باشیتو جمع شون هم اگه بودی زیاد باهاشون صحبت نکن و گرم نگیرکلا باهاشون خشک رفتار کنزیاد هم باهاشون رفت وآمد نکنکلا دور کن ولی محترم باشمیبینی که گوشت دنجه
mary97mary عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 1859 جاری کارش همینه دقیقا مث جاریهای من یکیشون ۱۰سال ازم بزرگتره و همسایه امم هست یکیشون ۲۱ سال لطفاااا😢 برای شفایمادرم👵یک حمدبخونینممنون انشالله هیچکدوم از عزیزانتون❤ بیمار نشن😍
الههنازشاد مدیر استارتر عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 884 اما من برا اینکه نفهمن ک حساسم برام مهمه نزاشتم روبرو کنه بنده پیر خراباتم که لطفش دایم است؛ورنه لطف شیخ و زاهد گاه هست و گاه نیست
mary97mary عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 1859 مثلا یکی از جاریام یه مشت عکس مستهجن تو گوشیش نشون داد گفت اینارو شوهرت برام فرستاده منم با گریه و د ... 😐جاری من بدتر بود میگفت محمد زن خوشگل میخواست من نذاشتم بگیرن.یعنی که تو زشتی😃حالا یادش میفتم خندم میگیره لطفاااا😢 برای شفایمادرم👵یک حمدبخونینممنون انشالله هیچکدوم از عزیزانتون❤ بیمار نشن😍
الههنازشاد مدیر استارتر عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 884 وای یه زن چقد میتونه کثیف باشه ک چنین دروغی میگه شوهرم میخواست یقه اشو پاره کنه داد میزد و فحشش میداد میگفت بریم روبرو کنیم دست گذاشت رو قران ک نفرستاده دسگه جواب سلامشم نمیده بنده پیر خراباتم که لطفش دایم است؛ورنه لطف شیخ و زاهد گاه هست و گاه نیست
saharjoooon عضویت: 1396/10/08 تعداد پست: 879 نمیدونم باهاشون چیکار کنم مجبکر کمو بیش ببینمشون همش دروغ میگن تیکه میندازن خیلی دلشون مسخواد رابطه ... جاریای منم ابنطوری بودن اوایل ولی دو سه بار جوابشونو دادم نشستن سرجاشون
لالالوپسی عضویت: 1397/02/27 تعداد پست: 3299 مثلا یکی از جاریام یه مشت عکس مستهجن تو گوشیش نشون داد گفت اینارو شوهرت برام فرستاده منم با گریه و د ... اوه اوه اینا دیگه خیلی عوضی ان روبرو کن تا حالشون جا بیاد ❤❤❤❤❤❤❤
aylaaa عضویت: 1396/11/14 تعداد پست: 10907 شکر خدا نه جاری دارم نه خواهرشوهر 😄خدا ب کسایی که دارن صبر بده G>⬆️⬇️ میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.
الههنازشاد مدیر استارتر عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 884 😐جاری من بدتر بود میگفت محمد زن خوشگل میخواست من نذاشتم بگیرن.یعنی که تو زشتی😃حالا یادش میفتم خندم ... اینکه چیزی نیست خداروشکر نگفته تو کف من بود شوهرت بنده پیر خراباتم که لطفش دایم است؛ورنه لطف شیخ و زاهد گاه هست و گاه نیست
الههنازشاد مدیر استارتر عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 884 شکر خدا نه جاری دارم نه خواهرشوهر 😄 خدا ب کسایی که دارن صبر بده واقعا خوشبحالت بنده پیر خراباتم که لطفش دایم است؛ورنه لطف شیخ و زاهد گاه هست و گاه نیست