2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم باهاشون چیکار کنم مجبکر کمو بیش ببینمشون همش دروغ میگن تیکه میندازن خیلی دلشون مسخواد رابطه منو شوهرمو خراب کنن

بنده پیر خراباتم که لطفش دایم است؛ورنه لطف شیخ و زاهد گاه هست و گاه نیست

مثلا یکی از جاریام یه مشت عکس مستهجن تو گوشیش نشون داد گفت اینارو شوهرت برام فرستاده منم با گریه و دعوا ب شوهرم گفتم شوهرم دست گذاشت رو قران ک دروغ میگه گفت بیا بریم روبرو کنیم 

جاری کارش همینه دقیقا مث جاریهای من یکیشون ۱۰سال ازم بزرگتره و همسایه امم هست یکیشون ۲۱ سال 

لطفاااا😢 برای شفایمادرم👵یک حمدبخونینممنون انشالله هیچکدوم از عزیزانتون❤ بیمار نشن😍
مثلا یکی از جاریام یه مشت عکس مستهجن تو گوشیش نشون داد گفت اینارو شوهرت برام فرستاده منم با گریه و د ...

😐جاری من بدتر بود میگفت محمد زن خوشگل میخواست من نذاشتم بگیرن.یعنی که تو زشتی😃حالا یادش میفتم خندم میگیره

لطفاااا😢 برای شفایمادرم👵یک حمدبخونینممنون انشالله هیچکدوم از عزیزانتون❤ بیمار نشن😍

وای یه زن چقد میتونه کثیف باشه ک چنین دروغی میگه شوهرم میخواست یقه اشو پاره کنه داد میزد و فحشش میداد میگفت بریم روبرو کنیم دست گذاشت رو قران ک نفرستاده دسگه جواب سلامشم نمیده

نمیدونم باهاشون چیکار کنم مجبکر کمو بیش ببینمشون همش دروغ میگن تیکه میندازن خیلی دلشون مسخواد رابطه ...

جاریای منم ابنطوری بودن اوایل ولی دو سه بار جوابشونو دادم نشستن سرجاشون

شکر خدا نه جاری دارم نه خواهرشوهر 😄

خدا ب کسایی که دارن صبر بده

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
😐جاری من بدتر بود میگفت محمد زن خوشگل میخواست من نذاشتم بگیرن.یعنی که تو زشتی😃حالا یادش میفتم خندم ...

اینکه چیزی نیست خداروشکر نگفته تو کف من بود شوهرت