2777
2789
عنوان

شما خوشبختی رو توی چی میبینید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 53 پست
آرهد.میگم یعنی زنش با اینهمه پول واقعا به این کار کثیف شوهرش میارزه؟ بنظرت زنش احساس خوشبختی میکنه

میدونی ماهم یه دوستی شوهرم داشت اولش که وضعش خوب نبود وعادی بود هیلی پسره خوبی بود یهو که پولدارشد نمیدونم چرااینقدبدشده /همه کس ظرفیت ثروتو نداره/حتما احساس خوشبختی نداره همه زنا چه پولداروچه فقیر دوس دارن شوهرشون فقط به هودشون نگاکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دل بی غم ، بی اهمیت بودن به دیگران ، همراهی همیشگی همسر، پول واسه یه زندگی نرمال 

اگه اینا باشه بنظرم اوج خوشبختیه

تنها آرزوم اینه هیچکس به هیچ دلیلی غصه نخوره 🙏🏼

خوشبختی اطرافیان   و  جامعه    چون  به این نتیجه رسیدم  که   هر چقدر هم من راحت باشم  ناراحتی اطرافیان و جامعه  منو ناراحت خواهد کرد  بالاخره   آدم  سبب زمینی نیست  که هیچی بهش  اثر نکنه   خوشبختی فقط در یک جامعه خوشبخت   معنی داره 

من که وقتی اینکارو انجام میدم ی بغص میشینه تو گلوم

اره من معمولا وقتي ياد خاطره هاي خوب گذشته ميفتم..... اما من به اونا ميگم تلخند  كه الهيييي رو لب هيييچكس نشينه و دل و لب همه پراز لبخندهاي شيرين رضايت باشه🙏🙏🙏

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت