2777
2789
عنوان

عصابم خرده😠😠

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 27 پست
شما هم به دخترش میگفتی بیا باهم بشوریم.  یا موقع سفره صداش میزدی(البته وسط کارها هم جیم میشدی) ...

بخدا لج داره مگه من نوکر در خونه اینام😐😐😐نه واقعا...مشالله فلج مغزیم نیستن که

🤣🤣🤣

بخدا رنگش عینهو گچ دیوار شد 

منم این شکلی بودم 😒 

😂😂😂😂

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخی منم خونه هر کدوم از فامیلای خودم یا شوهرم که میرم تا آخر مهمونی سر پام نمیدونم چرا ولی بعضی وقتا ...

نباید اینطوری باشه بخدا عروساش دست به سیاه و سفید نمیزنن...

😂😂😂😂حالا هم دخترداییم در اتاق باز کرده میگه چرا لم دادی اینجا؟ 

میگم سرم درد میکنه😐میگه کسی که سرش درد میکنه خوابه😐😐تروخداااااااا یکی درست درمون بگه من چیکار کنم😑بخدا عصابم خرده از دست اینا....

وای 😐😐😐😐 یعنی عروسا ب روی خودشون نیوردن دختره هم ک اونجوری ... بنظرم خونشون نرید دیگه

اره عروساش هبچ کاری نمیکنن...فقط چشما همه رو منه😔😔نمیشه نرفت تازه ناراحتن که چرا کم میریم خونشون.....از مکه اومده بودن مامان من رفت خونشونو جارو کرد من گردگیری کردم دو تا عروسشم تو خونه خودشون بودن....بعد ک اونا اومدن پاشدن اومدن😔😔😔😔تو مهمونیا هیچچچچچ کمکی نمیدن بخدا هیچییی...

خوب کردی نشستی

حالا من به عروساش کار ندارم ولی دختر خودش چرا کمک نمیکنه؟اصلا به شما که مهمونی چه ربطی داره؟چقدر زن داییت رو داره واقعا!

حالا نهایت میذاشت بعدا خودش میشست

خوب کردی خووووووب کررررردی دلم خنک شد

🌷

اشکال نداره عزیز 

برو کار می کن نگو کار چیست که سرمایه جاودانیست کار 

سعی کنید خوش باشید اوقات خوب با این چیزای کوچیک خراب نکنید

عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤       ‌‌ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏                      امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤                                  برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم "                               شاد و سلامت باشید 🌹
خوب کردی نشستی حالا من به عروساش کار ندارم ولی دختر خودش چرا کمک نمیکنه؟اصلا به شما که مهمونی چه رب ...

بخدا همشون پرروان همیسه همینن.....مامان منم میگه هیچی نگو زشته خونه داییت هسیم

بنظرم عروساش دیدن دختره کار نمیکنه اون عروسا هم متقابلا درگیرن ... کلا هیچکدوم کار نمیکنن ک زنداییت ...

بخدا موقع سفره انداختن داییم میگه برو بشین من میندازم😔خدایی دلم نیومد اخه زشته من بشینم مثل اونا بعد داییم پاشه کار کنه....داییمو خیلی دوست دارم خیلی مهربونه

اشکال نداره عزیز  برو کار می کن نگو کار چیست که سرمایه جاودانیست کار  سعی کنید خوش ...

بار اولش نیست.....بار اول بود کاری نداشتم...چرا اونا راحت باشن من نه...منم که مهمون بودم...