2777
2789
عنوان

عصابم خرده😠😠

279 بازدید | 27 پست

امروز ظهر خونه زنداییم اینا دعوت بودیم...دو تا عروسش هم بودن....یدونه دختر همسن خودمم داره...موقع ناهار که شد بهم گفت بیا سالاد درست کن با این که عروساش و دخترش رو مبل نشسته بودن بیکار😐پاشدم رفتم سالاد درست کردم گفتم زشته حالا مهمونیم بعد گفت سفره رو بنداز😐رفتم به مامانم میگم چرا من؟مامانم میگه حالا زشته اومدیم خونه داییت مهمونی میگم چشم😐اونا هم رو مبل منتظر ناهار بودن😐....بعد ناهار که شد مامانم رفت کیک درست کنه...من و دو تا عروسش و دخترش تو حال نشسته بودیم...پاشده زنداییم اومده به من جلو اونا میگه بیا ظرفا رو بشور😠در حالی که دخترش با موبایلش بود...دو تا عروسش یکیش رو مبل لم داده اون یکیم نشسته بود پای تی وی😐من داشتم کتاب میخوندم بیکار نبودم😐بعد به من میگه😐نه واقعا چرااا؟؟؟خب برو به اونا بگو😐😐😐😐😐دیروز تاپیک زدم میخوام جدی باشماااا....گفتم این نشد😑...منم گفتم ببخشید نمیتونم بیام...بعد رفته به مامانم میگه دخترت خیلی تنبله..فردا خواست شوهر کنه چیکار میخواد کنه😐😂😐خب من نمیدونم دو تا عروس داره دخترشم ماشالله بیکار چرا به من میگه😐چرا زنداییم و زن عمو من اینجورین😭😭چرا با من اخه😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید میشستی و دیگم مهمونیاشون نمیرفتی

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !

شما هم به دخترش میگفتی بیا باهم بشوریم. 

یا موقع سفره صداش میزدی(البته وسط کارها هم جیم میشدی)

لجم گرفت😡

همانم كه هستم     نافهميدني مثل هر اتفاق      كافي بود نياكان ديگري داشته باشم تا از لانه ديگري برخيزم                   
شما هم به دخترش میگفتی بیا باهم بشوریم.  یا موقع سفره صداش میزدی(البته وسط کارها هم جیم میشدی) ...

وااای بهش دادم میگم خب تو پاشو برو میگه مامانم به تو گفت نه من😐😐😯😯😯

وااای بهش دادم میگم خب تو پاشو برو میگه مامانم به تو گفت نه من😐😐😯😯😯

مادر و ببین دخترو بگیر همینه ها 😂😂😂

همانم كه هستم     نافهميدني مثل هر اتفاق      كافي بود نياكان ديگري داشته باشم تا از لانه ديگري برخيزم                   

زن عموی من برا عقد پسرش از این سینی گنده ها که روش جهاز میچینن اورده بودن 

به من گفت بیا بردارشون 😐

منم  دیدم دخترای خودش بیکار نشستن ؛ نه گذاشتم نه برداشتم بلند جلو همه گفتم به من چه خودت ببر

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !
عععععع بگو تو اول نگران دختر خودت باش ک از همون اول لم داده ... 😐 یعنی واقعا هیچی نکفتی؟؟ میخواین د ...

چراااا😐به دخترش گفتم مشالله از زبون...میگه مامانم به تو گفت نه من😐اخرم داییم رفت شست ظرفارو مامانم میگه وای چقد زشت داییت داره ظرفا میشوره میگم مامان خب دخترش هست عروساش هستن چرا من برم😑

چراااا😐به دخترش گفتم مشالله از زبون...میگه مامانم به تو گفت نه من😐اخرم داییم رفت شست ظرفارو مامانم ...

وای 😐😐😐😐 یعنی عروسا ب روی خودشون نیوردن دختره هم ک اونجوری ... بنظرم خونشون نرید دیگه