امروز ظهر خونه زنداییم اینا دعوت بودیم...دو تا عروسش هم بودن....یدونه دختر همسن خودمم داره...موقع ناهار که شد بهم گفت بیا سالاد درست کن با این که عروساش و دخترش رو مبل نشسته بودن بیکار😐پاشدم رفتم سالاد درست کردم گفتم زشته حالا مهمونیم بعد گفت سفره رو بنداز😐رفتم به مامانم میگم چرا من؟مامانم میگه حالا زشته اومدیم خونه داییت مهمونی میگم چشم😐اونا هم رو مبل منتظر ناهار بودن😐....بعد ناهار که شد مامانم رفت کیک درست کنه...من و دو تا عروسش و دخترش تو حال نشسته بودیم...پاشده زنداییم اومده به من جلو اونا میگه بیا ظرفا رو بشور😠در حالی که دخترش با موبایلش بود...دو تا عروسش یکیش رو مبل لم داده اون یکیم نشسته بود پای تی وی😐من داشتم کتاب میخوندم بیکار نبودم😐بعد به من میگه😐نه واقعا چرااا؟؟؟خب برو به اونا بگو😐😐😐😐😐دیروز تاپیک زدم میخوام جدی باشماااا....گفتم این نشد😑...منم گفتم ببخشید نمیتونم بیام...بعد رفته به مامانم میگه دخترت خیلی تنبله..فردا خواست شوهر کنه چیکار میخواد کنه😐😂😐خب من نمیدونم دو تا عروس داره دخترشم ماشالله بیکار چرا به من میگه😐چرا زنداییم و زن عمو من اینجورین😭😭چرا با من اخه😭
اینم برا اینکه دیگه نپرسید من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !
زن عموی من برا عقد پسرش از این سینی گنده ها که روش جهاز میچینن اورده بودن
به من گفت بیا بردارشون 😐
منم دیدم دخترای خودش بیکار نشستن ؛ نه گذاشتم نه برداشتم بلند جلو همه گفتم به من چه خودت ببر
اینم برا اینکه دیگه نپرسید من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !
آخی منم خونه هر کدوم از فامیلای خودم یا شوهرم که میرم تا آخر مهمونی سر پام نمیدونم چرا ولی بعضی وقتا منم مثل امروز شما به بقیه دخترای همسن خودم حساس میشم