_ستاره_ مدیر استارتر عضویت: 1397/04/28 تعداد پست: 462 عنوان تولیدی 233 بازدید | 5 پست بچه ها کسی تا حالا تولیدی لباس کار کرده ؟ من خیاطی بلدم ولی وقتی زنگ زدم گفتن اول باید وردستی کنی بعد پشت چرخ بشینی بنظرتون بهم یاد میدن کار با چرخو یا فقط حمالیه؟ 1397/04/29 | 15:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
reyhanehmamanelena عضویت: 1397/03/31 تعداد پست: 925 یادمیدن کارکردن باچرخای تولیدی راحته ولی یکم قلق داره حواست نباشه پارچه رو میبره من همسایمون قبلا تولیدی داشت دیدم بعضی وقتاهم به یجایی اززندگی میرسی که دیگه نه محبت میخای نه توجه همین که کسی باهات کاری نداشته باشه کافیه...
حلوالوزدماوند عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 37183 اگه یاد بدن خیلی خوب میشه محیطش امنه؟ یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
_ستاره_ مدیر استارتر عضویت: 1397/04/28 تعداد پست: 462 محیطش امنه؟ نمیدونم نرفتم ببینم یکیشونو رفتم ولی خونه بود گفتم امن نیست نرفتم اینجا تولیدیه گفتم شاید بهتره
حلوالوزدماوند عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 37183 نمیدونم نرفتم ببینم یکیشونو رفتم ولی خونه بود گفتم امن نیست نرفتم اینجا تولیدیه گفتم شاید بهتره ... ایشالله خدا بهترین راه را بهت نشون بدهخداشما راسالم نگهداره یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم