2777
2789
عنوان

اخلاق بد من

216 بازدید | 19 پست

سلام دوستای گل من تازه عضو شدم قبلا فقط خواننده بودم اما تصمیم گرفتم ک عضو بشم تا از شما کمک بگیرم.من یه اخلاق خیلی بد دارم از هرکدام از اعضای خانواده شوهرم ناراحت میشم غرش و دعواش براشوهرمه چیکار کنم این اخلاقمو ترک کنم

بنده پیر خراباتم که لطفش دایم است؛ورنه لطف شیخ و زاهد گاه هست و گاه نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا هرکی هرچی گفت بگو اره تو درست میگی و خودتو درگیر نکن که اعصابت خراب شه.

بعدم اگر هنوز اعصابت خرده تو تنهایی برای خودت غر بزن. من تنهایی طرفو جلوم تصور میکنم هرچی میخوام بهش میگم. یا مثلا اهنگ میذارم تو گوشم میرم پیاده روی، آشپزی میکنم، هرچی که حواسمو پرت کنه.

بعد هم شوهرم میاد به خودم میگم طفلک از صبح زحمت کشیده چرا من اذیتش کنم دیگه... و با لبخند میرم پیشش.

کانال خزعبلات نویسی هامه دوست داشتین بفرمایین @wayafzood

خب این قانون رو بذار برای خودت اگه عرضه داری همون لحظه جواب بده اگه نه دیگه حتی در موردش حق نداری فکر کنی چه برسه به جان شوهر نق بزنی .نق بزنی شوهرت میره سرت هوو میاره هاااا

منم اینجوری بودم تقریبا الانم هستم هیچی بجز اینه ک شوهرت فک کنه چقد بدجنسی هیچ منفعتی نداره البته شو ...

اره عزیز خودمو زشت میکنم میدونم ولی ترک عادت شده موجب مرض

خب این قانون رو بذار برای خودت اگه عرضه داری همون لحظه جواب بده اگه نه دیگه حتی در موردش حق نداری فک ...

وای شوهرم فقط عصبانی میشه ک چرا حساسم و گریه میکنم وگرنه طرفداری اصلا نمیکنه ازشون

وای شوهرم فقط عصبانی میشه ک چرا حساسم و گریه میکنم وگرنه طرفداری اصلا نمیکنه ازشون

یکم رک میگم عصبانیتش به خاطر حساس بودن تو نبست به خاطر ضعیف بودنته مردا کلا از نق زدن خانوما خوششون نمیاد طرفداری نمیکنه که کش پیدا نکنه کلا شاد باش اونا دقیقا باید حاشیه زندگیت باشن نه بطن زندگیت

اولا هرکی هرچی گفت بگو اره تو درست میگی و خودتو درگیر نکن که اعصابت خراب شه. بعدم اگر هنوز اعصابت خ ...

خوشبحالت کاش منم مثل شما بودم 

یکم رک میگم عصبانیتش به خاطر حساس بودن تو نبست به خاطر ضعیف بودنته مردا کلا از نق زدن خانوما خوششون ...

اره بهم میگه چرا انقد خودتو پایین میگیری چون بخدا از روز اول میگفت تو ازهمشون سری ازهمه لحاظ