2777
2789
عنوان

ممنونم بابت دعاهاتون

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 25 پست
الهم صل علی محمد و ال محمد...بازم ب دعاتون نیاز مندم...ی ماه دیگه عروسیمه خداكنه اتفاقی نسوفته و همه ...

انشالله همه چیزای خوب برات پیش بیادگلم

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
ایشالله ایشالله ایشالله  منم باشم😃

انشالله به امیدخدادیگه دلمون نشکنه❤❤

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو بغل نامزدم بودم برادرش و مادرش عین گاو اومدن داخل...چیزی هم سرم نبود😡

وای خدا متنفرم از اینکار 

یکبار تو دوران عقد واسه منم پیش اومد که شوهرم همه رو شست گذاشت تو آفتاب دیگه تکرار نشد 

من اونروز تا خود شب گریه میکردم

وای خداااا  من چقد خوجلم     

دعا کن ک منم حاجت روا شم

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.
خودت یچیزی بگو یا حداقل در اطاقو قفل کنین وقتی میبینی اینجورین

قفلش خرابه...دیگه باید یكم درك و شعوور داشته باشن...دلم میخواد با نامزدم دعوا كنم...بار اول دوم گریه میكرد همش با من عصبانی بود...الانا وقتی این اتفاق میوفته فقط دلم میخواد ازش دور بشم...دلم نمیخواد ببینمش احساس میكنم جرعت هیچگاری نداره

قفلش خرابه...دیگه باید یكم درك و شعوور داشته باشن...دلم میخواد با نامزدم دعوا كنم...بار اول دوم گریه ...

ای بابا حالا دعوا نیفت بخاطر این مسئله

اوایل همه مردا همینن 

تو خونه خودتون برید ایشالله همه چی درست میشه

وای خداااا  من چقد خوجلم