2777
2789
عنوان

حقیقتا..کیا شکم و پهلو ندارن😍خوشتیپاااااا.عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 24533 بازدید | 651 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیییییی

هرزایمان مساوی با شکم گنده وگنده تر😢

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
روزجمعه ای از ادم چ چیزا میخوانا

والا 

من تو این گرما سردمه😐از زیر پتو بلند شم یخ میکنم😓

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

اخیییی یادش بخیر قدیما شکمم تخت بود و خوش اندامی بودیم واس خودمون، حالام خوبه ها ی شکم هندونه ای دارم 😂😂 

دنباله بادبادکی در کف باد.                            من بودم و بی خیالی من،کودکی ام.                          

من با دوتا زایمان البته طبیعی نه شکم دارم و نه پهلو.... در واقع هیچ چی ندارم چون خیلی لاغرم.... دلم یه خرده پر شدن و تپلی  می خواد

کرونا, کرونا!چه کردی با زندگیهامون? با دلخوشی هامون? چقدر چیزای خوب داشتیم و قدرش رو نمی دونستیم, زیادی ساده بودن اما مهم بودن, دلم لک زده واسه بدو بدو کردن بچه ها تو پارک, دورهمی های بی دغدغه, گاز زدن یه ساندویچ داغ تو فست فود سرِکوچمون, یه سفر با عشقم, دل رو بزنیم به دریا و بیخیال همه چی بشیم... کرونا چیکار کردی با دلخوشی هامون?۹۹/۹/۹ پایان این روزهای تلخ!

من نه شكم داشتم نه پهلو اما الان بعد زايمان دارم ميخواهيد عكس بدم نظر بديد فقط دلسوزي نكنيدا واقعي بگيد اميدي بهم هست يا نه

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
٧ ماهست بچم . شكم و پهلو كه هيچي چسبيدم به ستون فقرات 😂😂😂لباسام همه گشاده برام .

اووو چه خوب چه سعادتی

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟